Petra Brlečić ( u sredini) bila je zlatna u kategoriji seniorke do 61 kilogram

Ivanečki klub uspješan na prvenstvu sjeverozapadne Hrvatske u borbama i katama

| 9.2.2017. u 13:19h | Objavljeno u Sport

U sportskoj dvorani Osnovne škole Grgur Karlovčan u Đurđevcu održano je prvenstvo sjeverozapadne Hrvatske u borbama i katama. Nastupilo je 18 klubova iz regije koja obuhvaća Zagorsku, Varaždinsku, Međimursku, Koprivničko –Križevačku, Bjelovarsko –Bilogorsku  i Virovitičku županiju.

Od članova Karate kluba Ivanec Mateo Foder osvojio je zlatnu medalju u katama u kategoriji cicibana ,te srebrnu medalju u kategoriji mlađih učenika, srebrnu medalju osvojio je i David Slavinec u kategoriji cicibana.

U borbama zlatne medalje osvojili su Viktor Kovaček u kategoriji mlađi učenici-26 kg, Dino Putar Veber u kategoriji mlađi učenici + 38 kg, Filip Habek u kategoriji seniori-67 kg i Petra Brlečić u kategoriji seniorke -61 kg.

Srebrne medalje u borbama osvojili su Erik Đula u kategoriji ml. učenici -30 kg, Ema Šešet u kategoriji učenice -32 kg, Melani Magdić u kategoriji učenice + 44 kg, Dino Kovač u kategoriji ml. kadeti -36 kg, Dorian Šincek u kategoriji ml. kadeti -52 kg te Iva Pofuk u kategoriji mlađe kadetkinje -50 kg.

Brončane medalje osvojili su Noa Šešet u kategoriji mlađ učenici -30 kg, Ela Colarić u kategoriji učenice – 40 kg, Karla Bahun u kategoriji učenice + 44 kg i Lara Miletić u kategoriji mlađe kadetkinje – 50 kg.

U ekipnim nastupima u borbama ekipa učenika ( 10,11 godina) ivaečkog kluba osvojila je zlatnu medalju, ekipa učenica osvojila je srebrnu medalju, dok  je ekipa mlađih kadetkinja osvojila brončanu medalju.

Nastupili su još i Pavlo Kovaček te Mateo Ramljak koji u izuzetno jakoj konkurenciji nisu uspjeli doći do medalja. U ivanečkom su klubu izuzetno zadovoljni postignutim rezultatima.