Ivanečke odbojkašice superiorno osvojile titulu Druge lige i žele plasman u viši rang

| 19.2.2020. u 08:10h | Objavljeno u Sport

Ženska seniorska odbojkaška ekipa Ivanca pobijedila je drugu ekipu Kitro Varaždina sa 3:0 u setovima, u utakmici posljednjeg 14. kola Druge hrvatske odbojkaške lige Sjever. Utakmica je odigrana u dvorani Osnovne škole Ivanec pred oko 150 gledatelja, a ovom pobjedom odbojkašice Ivanca su s prednošću od 15 bodova u odnosu na drugoplasirani sastav, ekipe Kaštela 2 iz Pribislavca, superiorno su osvojile naslov prvakinja Druge hrvatske odbojkaške lige Sjever.

Ivanečke odbojkašice slomile su gostujuću ekipu i to nakon svega jedan sat i 11 minuta igre. Prvi set je bio izjednačen, domaćin ga je sastav osvojio sa 25:23, ali drugi i treći set prošao je u dominaciji ivanečkih odbojkašica, bilo je 25:12 i 25:14.Na trećem mjestu je ekipa Bjelovara s 20 bodova, dok se Lepoglava nalazi na sedmom mjestu bez osvojenog boda.

Ivanečkim odbojkašicama sada predstoje utakmice za viši rang natjecanja, za plasman u Prvu B hrvatsku odbojkašku ligu Sjever. Suparnice će im biti ekipe OK Petrinja, HAOK Dubrava Zagreb i OK Olimpik II Zagreb, a igra se mini liga od 6. kola, pri čemu samo prvoplasirana ekipa odlazi u Prvu B ligu.