Ivan Nevistić (lijevo) i Ivan Miličević i u novoj će sezoni nositi dres Varaždina Foto: Dražen Novosel

Ivan Nevistić i Ivan Miličević i u Prvoj će ligi biti igrači u svlačionici Varaždina

| 5.6.2019. u 15:02h | Objavljeno u Sport

I dok su igrači novog hrvatskog prvoligaša momčadi Varaždina na zasluženom odmoru uprava kluba na čelu s predsjednikom Stjepanom Cvekom radi na slaganju igračke križaljke za novu sezonu. I predsjednik klub  i trener momčadi Branko Karačić složni su da klub treba dovesti šest kvalitetnih pojačanja da bi momčad bila konkurenta za natjecanje u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi predstojeće sezone, koja počinje 19. srpnja.

Varaždinski je je klub za sada dogovorio nastavak suradnje s vratarem Ivanom Nevistićem, golmanom koji ima ugovor s Rijekom, a koji je bio jedna od važnih karika u proljetnom dijelu prvenstva i borbi za plasman u najeltiniji rang hrvatskog klupskog nogometa, te s lijevim bočnim igračem Ivanom Miličevićem, koji je u proljetnom dijelu sezone pružio dobre igre u varaždinskom sastavu kao igrač na posudbi iz zagrebačke Lokomotive.

Pripreme nogometaša Varaždina za prvu prvoligašku sezonu počet će 17. lipnja, a planirano je da od 24. lipnja momčad tjedan dana trenirati izvan Varaždina.