Igračice Vindi uspješne na All stars susretu međunarodne ženske košarkaške Extra lige Lpi.si

| 24.1.2017. u 10:59h | Objavljeno u Sport

U Trbovlju u Sloveniji održan je All stars međunarodne ženske košarkaške Extra lige Lpi.si u kojoj se vrlo uspješno kao za sada jedini hrvatski predstavnik natječe varaždinski ŽKK Vindi.

Odigrani su revijalni susreti selekcija lige u kategorijama U-13, U-15 i u seniorskoj kategoriji. Od Varaždinki nastupile su kadetkinje Ivona Krznar, Lucija Kauzler i Zita Božović, dok su od seniorki nastupile Korina Francišković, Nika Premuž, Roberta Štrocinger i Lara Brezovec.

Djevojke su u odličnim utakmicama dostojno prezentirale varaždinsku košarku i za svoje nastupe dobile vrijedne nagrade, a u natjecanju  u šutiranju na koš  koje je održano u poluvremenu utakmice varaždinske košarkašice Nika Premuž i Lucija Kauzler su pobijedile.

Ovaj All Stars koji je organizirao ŽKK Felix Zasavje bio je odličan način prezentacije ženske košarke i rada s mladima, druženja, sklapanja novih prijateljstava, a vodstvo lige prezentiralo je planove na proširenje lige i na klubove iz Italije i Mađarske kako bi uz dosad uključene klubove iz Slovenije, Austrije i Hrvatske, Extra Liga Lpi.si postala prava regionalna liga.

Slijedeći vikend nastavlja se ligaško natjecanje, a varaždinke će gostovati kod ekipe Kranjska gora-Jesenice.