Igor Postonjski: Nimalo ne krivim Caktaša, jednostavno bila je to borba za loptu

| 15.8.2022. u 10:34h | Objavljeno u Sport

- U borbi za jednu, ničiju loptu Caktaš je prije mene došao do nje, skupio se i zabili smo se jedan u drugoga. Gledajući snimku mislim da sam i ja htio uklizati, ali ispalo je da sam bio ni gore ni dolje, zapravo u najgoroj poziciji i dogodilo se to što se dogodilo. Nimalo ne krivim Miju, jednostavno bila je to borba za loptu. Takvih startova na utakmicama ima jako puno, gdje čak dva ili više igrača idu klizeći na loptu pa sve prođe bez posljedica, a ja u nedjelju jednostavno nisam imao sreće - rekao je za naš tjednik kapetan Varaždina Igor Postonjski.

Podsjetimo u 24. minuti sinoćnje utakmice na stadionu u Gradskom vrtu s Osijekom, koja je završila 2:2, na sredini terena domaće momčadi došlo je do sudara Caktaša sa Postonjskim, u borbi za jednu odbijenu loptu.

Uslijedio je petominutni prekid igre, Postonjski se previjao u bolovima, uhvatio se za desnu potkoljenicu i vrištao od bolova. Ubrzo je kolima Hitne pomoći prebačen u osječki KBC gdje je tijekom večeri operiran, a snimak je pokazao da su mu pukle tibija i fibula.

Bol u desnoj nogi nakon duela bila je neizdrživa, a Postonjski je odmah sumnjao da je došlo do loma kosti.

- Nakon duela vidio sam kako mi je noga stajala i osjećao sam da je kost pukla. Naravno nisam mogao znati da li su stradale obje kosti, to je kasnije pokazao snimak u bolnici. Moram pohvaliti osoblje iz osječkog KBC-a, koji se brinu o meni kao da sam njihov i veliko im hvala da je sve prošlo brzo. Nakon operacije koja je bila u nedjelju oko 21 i trajala je dva sata, više nema toliko bolova, izdržljivo je - rekao je Postonjski.

Opširnije čitajte u novom broju Varaždinskih vijesti.....