Goran Gaća (lijevo na većoj fotografiji) i Mijo Šokčević Foto: Dražen Novosel

I Varaždin dobio podružnicu udruge Uvijek vjerni

| 20.12.2019. u 21:23h | Objavljeno u Sport

Večeras je održana osnivačka skupština varaždinskog ogranka udruge Uvijek vjerni, kluba navijača hrvatske nogometne reprezentacije, koja broji oko 20 tisuća članova, od kojih je 12 tisuća aktivnih članova. Povjerenik varaždinske podružnice je Goran Gaća, a osnivačkoj su skupštini nazočili predsjednik udruge Uvijek vjerni Mijo Šokčević i dopredsjednik Željko Bulić.

Udruga Uvijek vjerni djeluje od 2018. godine i krovna je udruga navijača hrvatske nogometne reprezentacije. Njeguje ljubav prema domovini i hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. Osnovni cilj udruge je, kao što i njihovo ime govori, uvijek biti vjeran hrvatskoj reprezentaciji, bez obzira na lokaciju i važnost utakmice.

Cilj je svim članovima, koji to žele, omogućiti ulaznicu te što jednostavniji dolazak na utakmicu te u gradovima odigravanja utakmica omogućiti fan zone i okupljanja članova s ciljem da svima bude što bolje, zabavnije i veselije. Udruga trenutačno broji 29 podružnica, a varaždinska je druga u Varaždinskoj županiji, s obzirom da je u lipnju ove godine podružnica osnovana u Novom Marofu i broji oko 70 članova.

uvijek_v_2.jpg

uvijek_v_1.jpg