I najmlađe košarkašice ŽKK Vindi dočekale su povratak u dvoranu Foto: ŽKK Vindi

I najmlađe košarkašice ŽKK Vindi dočekale su povratak u dvoranu

Varaždinske vijesti | 11.3.2021. u 16:00h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Nakon dugo vremena, mlađe dobne kategorije ŽKK Vindi vratile su se treninzima u svojoj dvorani u VI. osnovnoj školi Varaždin, uz pridržavanje epidemioloških mjera.

Na jednom od treninga u večernjem terminu, trenirale su dvije skupine djevojčica, s trenerima Idom Šnidarić i Tiborom Vukovićem. Trenerica Ida radila je s najmlađima, a trener Tibor s djevojčicama do 15 godina starosti. Atmosfera je bila ispunjena veseljem i na djevojčicama se vidjelo da su jedva dočekale povratak treninzima i bavljenju svojim omiljenim sportom.

Treneri napominju da se treninzi odvijaju uz poštivanje strogih epidemioloških mjera. Još uvijek nije dozvoljeno igranje košarke pa se radi na individualnim tehnikama, motorici i kondiciji. ŽKK Vindi, u skladu s propisanim mjerama, vodi evidenciju prisutnosti uz obavezno mjerenje temperature.

Zbog epidemiološke situacije, ova natjecateljska sezona je za mlađe uzraste prekinuta nakon svega nekoliko kola i neizvjesno je hoće li se nastaviti, ali unatoč tome motivacije kod djevojčica ne nedostaje. Nakon dulje pauze bez treninga, u klub se vratila velika većina djevojčica, a javljaju se i nove buduće košarkašice koje se žele priključiti ŽKK Vindi.

Naime, škola košarke ŽKK Vindi stalno upisuje nove zainteresirane djevojčice pa pozivaju sve zainteresirane male buduće košarkašice i njihove roditelje da im se priključe.

- U nadi da će ovaj put dvorane ostati otvorene dulje vrijeme, odnosno da će se epidemiološka situacija uskoro znatno popraviti, uvjereni smo da, uz ovakvu motivaciju i vrijedan rad djevojčica i trenera, varaždinska ženska košarka ima budućnost i da će mlađe dobne skupine ŽKK Vindi slijediti uspjehe svojih klupskih kolegica iz seniorske selekcije - poručuju iz kluba.

ZKK_Vindi_mladje_dobne_kategorije_treninzi_09032021_1.jpg

ZKK_Vindi_mladje_dobne_kategorije_treninzi_09032021_2.jpg

ZKK_Vindi_mladje_dobne_kategorije_treninzi_09032021_3.jpg

Označeno u