Marko Stolnik i danas će biti u zadnjem redu varaždinske momčadi Foto: Krešimir Đurić

Stolnik: Izuzetno bitno je večeras doći do tri boda, veselimo se povratku navijača

| 20.6.2020. u 10:16h | Objavljeno u Sport

- Večerašnja utakmica protiv Istre 1961 je vrlo važna jer eventualnom pobjedom preskočili bi ih na tablici i imali bi još povoljniju situaciju nego sada. Na polusezoni smo bili posljednji na tablici a sada smo napravili dobar iskorak i na dobrom smo putu da osiguramo ostanak u ligi, što nam je jedini cilj - rekao je igrač zadnjeg reda varaždinske momčadi i kapetan Varaždina na posljednjem prvenstvenom susretu u Splitu protiv Hajduka Marko Stolnik uoči večerašnjeg nadmetanja Varaždina i Istre 1961 u sklopu 30. kola HT Prve lige.

Utakmica će se igrati od 21 sat i 5 minuta na Gradskom stadionu u Varaždinu, a susret je to devetoplasiranih Varaždinaca i osmoplasirane Istre 1961 koja ima bod više u odnosu na večerašnjeg domaćina, kojemu su bodovi više nego potrebni.

- Pred nama je psihološki najteža utakmica svi u klubu su svjesni toga i moramo se dobro pripremiti. U prva tri kola nastavka igrali smo s tri velika kluba i u tim utakmicama od nas se nije očekivalo nešto veliko, ali smo napravili dobar rezultat, a večeras je izuzetno bitno doći do tri boda bez obzira na koji način došli do pobjede - naglasio je Stolnik.

U dosadašnja tri susreta Istra 1961 slavila je u dvije utakmice na svom terenu, a izgubila u Varaždinu.

- Doći će s namjerom da ne izgube, a vidjet ćemo hoće li izaći u visoki presing ili će stati u bloku, pripremamo se za obje taktičke zamisli njihovog trenera. Što se tiče rezultata najviše će se pitati nas kako će utakmica završiti, moramo se fokusirati na sebe i našu igru i u tom slučaju pozitivan rezultat neće biti upitan. Veselimo se povratku naših navijača na stadion koji će nam biti dodatni vjetar u leđa i obećajmo im da ćemo dati sve od sebe da dođemo do pobjede protiv Istre 1961 - zaključio je Stolnik.