Hrvatski stolnoteniski savez: Varaždin 2020. domaćin EU prvenstva do 21 godine

| 22.4.2019. u 18:02h | Objavljeno u Sport

U Budimpešti je potvrđeno da će Varaždin 2020. biti domaćin Europskog prvenstva do 21 godine, objavljeno je na internetskoj stranici Hrvatskog stolnoteniskog saveza.

Prvenstvo će se igrati od 4. do 8. ožujka.

- Hrvatska delegacija u sastavu Ronald Ređep i Aleksandar Grabarić predstavila je čelnicima ETTU-a kandidaturu nakon čega je jednoglasno odlučeno da Varaždin zadovoljava sve uvjete, prenosi Savez.

- Ovo je veliki uspjeh za klub Starr, za sport, stolni tenis i Hrvatsku. Europsko prvenstvo do 21 godine je po rangu drugo najjače stolnoteniskog natjecanje u Europi. Prezentacija je bila odlična, a istodobno smo im dali nekoliko ideja s obzirom da je riječ o novijem natjecanju, ali će s vremenom biti sve jače. Delegacija će uskoro doći u obilazak to jest inspekciju, a siguran sam da će biti ugodno iznenađeni - istaknuo je predsjednik STK Starr i direktor organizacijskog odbora EP-a Ronald Ređep te se pritom zahvalio svima koji ih podupiru u ovoj akciji.

- Hvala Gradu Varaždinu na podršci, ali iako smo klub iz Varaždina djelujemo i odlično surađujemo s ostalim sredinama Sjeverzopadne Hrvatske. Zato bih se na podršci u ovom projektu zahvalio jednom od glavnih sponzora kluba LifeClass termama Sveti Martin, Međimurskoj županiji, Općini Sveti Martin i turističkoj zajednici Sveti Martin, a nadam se da će se uskoro pridružiti i Turistička zajednica Grada Varaždina - kaže Ređep.

- Varaždin je grad kulture, mladih i sporta, i jedva čeka da ugosti ovakve događaje. Drago mi je da su sve strukture vlasti prepoznale dobre namjere progresivnog kluba kao što je Starr, koji je dvije godine uzastopce prvak države, kao i čelnika kluba Ronalda Ređepa - dodao je Aleksandar Grabarić, glavni čovjek Brzih medija, tvrtke koja surađuje sa Starrom i koja sudjeluje u organizaciji ovog događaja.

 

Označeno u