Anđelko Jagačić (druga s lijeva) u zračnoj luci s hrvatskim reprezentativcima i članovima stručnog stožera

Hrvatska večeras na posljednjoj stepenici za odlazak na SP u Rusiji

| 12.11.2017. u 14:03h | Objavljeno u Sport

Nakon prve utakmice doigravanja protiv Grčke na stadionu u Maksimiru, koju su pobijedili 4:1, hrvatska nogometna reprezentacija došla je na posljednju stepenicu do Svjetskog prvenstva u Rusiji idućeg ljeta.

Vatreni će uzvratni dvoboj s Grcima odigrati na poznatom pirejskom stadionu Georgios Karaiskakis, gdje domaćini gostima priređuju "vruću" dobrodošlicu. Hrvatskoj bi na raspolaganju mogao biti i oporavljenik Mario Mandžukić, dok se Grcima vraća najbolji branič Kostas Manolas, koji je odradio suspenziju, a u sastavu će ponovno biti i kapetan Vasilis Torosidis. Ozlijeđenog Milana Badelja neće biti niti u uzvratu.

U Pireju će suditi nizozemska sudačka trojka na čelu s Bjornom Kuipersom, a prva odluka u europskom doigravanju za SP past će već od 18:00 sati, kada se sastaju Švicarska i Sjeverna Irska. Susret između Grčke i Hrvatske počet će u 20 sati i 45 minuta.

Među onim koji će uživo pratiti i bodriti hrvatsku reprezentaciju je i Varaždinac, nekadašnji golman varteksa a danas gospodarstvenik, Anđelko Jagačić.