Hrvatska U21 reprezentacija danas na Gradskom stadionu u Varaždinu dočekuje Austriju

| 25.3.2022. u 10:11h | Objavljeno u Sport

Na Gradskom stadionu u Varaždinu danas će se igrati kvalifikacijski susret za odlazak na Europsko prvenstvo U-21 reprezentacija 2023. godine, između Hrvatske i Austrije.

Riječ je o kvalifikacijskom susretu skupine A u kojoj je Hrvatska vodeća na tablici s 18 bodova, tri više od drugoplasirane Norveške, dok je Austrija trećeplasirana s 12 bodova.

- Utakmica s Austrijom opet je jako bitna. Već smo ih pobijedili, ali ovaj će dvoboj biti drugačiji, oni će biti puno jači i motiviraniji, nemaju što izgubiti. Mi se nakon svojih šest pobjeda želimo što prije plasirati na Europsko prvenstvo, tako da će biti zanimljivo. Dat ćemo sve od sebe i ići po tri boda. U Finskoj smo pobijedili, ali bilo je jako teško. Čeka nas isto tako težak susret kao protiv Austrije te moramo biti maksimalno oprezni. Nitko nije očekivao da ćemo ovako startati, no kvaliteta ove momčadi nije upitna, sa svakim okupljanjem sve smo bolji. Srušili smo neke rekorde i nastojat ćemo pobjeđivati i postavljati nove. Igranje za mladu reprezentaciju doprinijelo je mom razvoju, cilj je igrati što više, ovo je visoka razina i svaki nastup pridonosi razvoju. Serie A jako je zahtjevna liga za mladog igrača: teško mi je bilo u početku, ali sad sam kod trenera Tudora, koji traži maksimum i zadovoljan sam kako igram, on mi pomaže. Nadam se da ću dobiti što više prilika za dokazivanje - rekao je hrvatski reprezentativac Boško Šutalo.

Utakmica će početi u 18 sati.

Označeno u