Hrvatska reprezentacija, učenici Druge gimnazije, stigli i do treće, najuvjerljivije pobjede

| 2.6.2016. u 10:34h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

U trećem susretu na Europskom školskom nogometnom UEFA Euru, koje se do 6. lipnja igra u Francuskoj, hrvatska reprezenzacija sastavljena od učenika varaždinske Druge gimnazije ostvarila je danas i treću uzastopnu pobjedu u skupini C.

Danas je svladana Njemačka rezultatom 6:0, poluvrijeme 3:0. Tri je gola u drugom dijelu postigao Ivan Posavec, dva je puta strijelac u prvom dijelu bio Filip Perčić, a jednom je mrežu njemačke reprezentacije zatresao Luka Modrić.

Podsjetimo Hrvatska je do sada bila bolja od Belgije 2:0 i od Švicarske 4:0, a u skupini su trebali igrati još i s Poljskom, koja nije došla na natjecanje. Odlukom Hrvatskoga školskoga sportskog saveza Druga gimnazija iz Varaždina dobila je priliku da sa svojom školskom muškom nogometnom ekipom predstavlja Hrvatsku sudjelujući na Europskome školskome nogometnom UEFA Euru 2016., koje se igra u gradovima Lille i Lens, do 6. lipnja.

Kao prva u skupini hrvatska se reprezentacija plasirala u četvrtfinale, koje je na rasporedu sutra, a suparnik će biti najvjerojatnije domaćin Francuska.

 

Video sadržaj