Momčad Vindije koja je nastupila na današnjem seniorskom PH u Zagrebu

Hrvačima Vindije na današnjem seniorskom PH jedna titula, dva srebra i tri bronce

| 13.2.2021. u 17:12h | Objavljeno u Sport

Na današnjem seniorskom Prvenstvu Hrvatske u hrvanju, koje je održano u sportskoj dvorani Pešćenica u Zagrebu, hrvačima Vindiji je pripao jedan naslov, dva srebra i tri bronce te momčadski drugo mjesto u ukupnom poretku, sa samo dva boda manje od Sesveta.

Prvenstvo Hrvatske održano je u organizaciji Hrvatskog hrvačkog saveza, a okupilo je 117 hrvača iz dvadesetak klubova.

Od članova Vindije naslov prvaka osvojio je Sandro Frankol u kategoriji do 55 kilograma, Mihael Bešenić je u kategoriji do 60 kilograma bio drugi, a u kategoriji do 63 kilograma Luka Fajfarić izgubio borbu za treće mjesto ,dok je Filip Kolarić ostao je bez plasmana. U kategoriji do 72 kilograma Alen Fodor bio je brončani, dok je Nikola Bogović izgubio borbu za treće mjesto.

U kategoriji do 77 kilograma Marin Šimek i Ivica Florijanić ostali su bez plasmana, u kategoriji do 82 kilograma Sebastijan Petrač osvojio je treće mjesto, a Ivan Bedeković izgubio je borbu za treće mjesto. U kategoriji do 87 kilograma Jan Siročić bio je srebrni,a Ivan Sambolec izgubio borbu za treće mjesto,dok je u kategoriji do 97 kilograma Ivan Ratković bio brončani,a Nikola Conar ostao je bez plasmana.

U kategoriji do 130 kilograma Dario Majcog, Petar Runac i Leon Meštrić ostali su bez plasmana.