Kapetan Vindije Ivan Ratković izgubio je od kapetana Sesveta Ivana Hukleka

Hrvačima Vindije bod u Graberju večeras protiv Sesveta

| 18.10.2015. u 20:37h | Objavljeno u Sport

U susretu 7. kola Prve Premijer hrvatske hrvačke lige večeras je u dvorani u Graberju momčad Vindije osvojila bod protiv Sesveta, s obzirom da je meč završio bez pobjednika 4:4.

Za Vindiju su pobjede ostvarili Tonimir Sokol u kategoriji do 66 kilograma, Božo Starčević, koji je po prvi puta nastupio za varaždinsku momčad i to u kategoriji do 80 kilograma, Marko Koščević do 98 kilograma i Dejan Šokman u posljednjoj borbi susreta u kategoriji do 130 kilograma.

Svoje su mečeve izgubili Sandro Frankol u kategoriji do 59 kilograma, Benjamin Šokman do 71 kilograma, Antun Novko do 75 kilograma i Ivan Ratković do 85 kilograma. Nakon šest dvoboja u Premijer ligi Vindija ima tri pobjede i tri neodlučena ishoda te je na vrhu tablice s devet bodova.

- Prema sastavu i viđenom očekivao sam više. Smatram da je Benjamin Šokman prerano izgubio i to je bilo presudno, a sve ostalo se moglo se predvidjeti. Zadovoljan sam bodom, s time da sada moramo pobijediti Petrinju, a opet ne ovisimo samo o sebi, već i o ishodu nadmetanja između Sesveta i Sesvetskog Kraljevca u kojem ćemo vidjeti mogu li Sesvete uzeti bod da ne dođe do majstorice - komentirao je trener Vindije Pero Panić.