Benjamin Šokman (lijevo) danas će s ostalim hrvačima Vindije biti gost zagrebačkog Metalca Foto: Krešimir Đurić

Hrvači Vindije večeras u Zagrebu protiv Metalca idu po novu prvenstvenu pobjedu

| 2.11.2017. u 12:51h | Objavljeno u Sport

Pobjedom u nedjeljnom susretu 7. kruga Premijer hrvatske hrvačke lige, u varaždinskom Graberju, momčad Vindije ostvarila i sedmu uzastopnu pobjedu i tako osigurala naslov momčadskog prvaka Hrvatske, jer u preostala dva kola više nitko ne može skinuti varaždinski sastav s prvog mjesta tablice.

Trener Vindije Andrija Barić bio je siguran u pobjedu u nedjelnjom susretu, u kojem je zbog lakše ozljede odmarao kapetana Ivana Ratkovića, umjesto kojeg je kapetan bio Benjamin Šokman, a po prvi puta je priliku za nastup u seniorskom sastavu imao mladi Petar Runac.
- Rekli smo da ćemo ići maksimalno ozbiljno do kraja sezone, a ovom smo se pobjedom zacementirali na prvom mjestu i sada nas nitko ne može ugroziti u želji da postanemo prvaci države. Na ovom smo meču dali priliku našim, domaćim hrvačima, da malo osjete što znači hrvati u Premijer ligi, a što je dobro za njih - naglasio je Barić.

Već danas, a na zahtjev domaćina, Vindija će u 8. kolu biti gost zagrebačkog Metalca. Meč će u Zagrebu početi u 18 sati.
-Mislim da neće biti nikakve neizvjesnosti što se tiče pobjednika tog susreta, u kojeg ćemo ići s domaćom ekipom - zaključio je trener Barić.