Hrvači Vindije večeras u Graberju moraju pobijediti momčad Metalca

| 4.5.2019. u 11:58h | Objavljeno u Sport

Nakon što su u meču prošlog, 4. kola Premijer hrvatske lige, hrvači Vindije izgubili u Petrinji od istoimenog domaćina sa 6:4, danas će u sklopu 5. kola u dvorani u Graberju ugostiti zagrebački Metalac.
Poraz u Petriniji bio je neplanirani za varaždinsku momčad, koja ove godine ima ambicije osvojiti naslov prvaka Hrvatske.

- Inače ne komentiram suđenje, ali ovoga puta moram spomenuti dijeljenje pravde suca Maria Petraka iz Slatine, koje je bilo katastrofalno. U posljednjoj borbi meča. u kategoriji do 130 kilograma, a koja je bila odlučujuća, naš Dejan Šokman dobio je od suca dvije opomene za ništa već u prvoj minuti, nakon čega je njegov suparnik Kadečka stekao prednost od 4:0. Njihov meč na kraju je završio rezultatom 5:5, ali je pobijedio Kadečka, zbog dvije opomene našem Šokmanu, a što je donijelo ukupnu pobjedu Petrinji rezultatom 6:4. Osim toga, uoči meča u Petrinji imao sam ozlijeđene Benjamina Šokmana i Filip Frankola, koji su morali predati svoje borbe, a u sastavu nije bilo ni dovoljno zaliječenog Marka Koščevića - komentirao je poraz svoje momčadi u Petrinji trener hrvača Vindije Andrija Barić.

Susret protiv zagrebačkog Metalca počet će u 19 sati u dvorani u Graberju.

- Poraz u Petrinji dosta nam je poremetio planove, jer sada ako želimo osvojiti naslov prvaka Hrvatske moramo pobijediti sve mečeve do kraja prvenstva i onda će se o prvaku odlučivati u majstorici sa Sesvetskim Kraljevcem ili Petrinjom. U subotu protiv Metalca sve osim naše pobjede bilo bi veliko iznenađenje - zaključio je Barić.