Svoj dorpinos u meču protiv Petrinje trebat će dati i kapetan Vindije Ivan Ratković

Hrvači Vindije u nedjelju ipak domaćini sastavu Petrinje

| 22.10.2015. u 14:15h | Objavljeno u Sport

Hrvače Vindije u nedjelju očekuje odlučujući susret protiv sastava Petrinje u pohodu na novu titulu prvaka Hrvatske. Meč se trebao održati u nedjelju u Petrinji, ali je dogovorom klubova promijenjeno domaćinstvo. Varaždinski hrvači najavljuju pobjedu protiv sastava iz Petrinje koja bi, uz povoljan rezultat iz susreta između Sesvetskog Kraljevca i Sesveta, titulu najboljih hrvača ponovno vratila u Varaždin.

U slučaju pobjede Vindije u nedjeljnom meču i neriješenog ishoda subotnjeg meča između Sesveta i Sesvetskog Kraljevca, Vindija bi postala prvak države, a ako varaždinska momčad pobijediti, a Sesvete izgubiti, onda će o naslovu prvaka odlučivati majstorica na neutralnom terenu između Vindije i Sesvetskog Kraljevca.

Iz Hrvačkog kluba Vindija pozivaju sve ljubitelje hrvanja da svojim navijanjem pruže podršku Sandru Frankolu, Tonimiru Sokolu, Benjaminu Šokmanu, Antunu Novku, Boži Starčeviću, Ivanu Ratkoviću, Marku Koščeviću te Dejan Šokmanu u borbama koje bi trebale osigurati novu pobjedu i novu titlu nacionalnih prvaka.

Susret protiv Petrinje počet će u nedjelju u 18 sati, u sportskoj dvorani u Graberju, a ulaz ć biti besplatan. Podsjetimo, varaždinski hrvači ovu su sezonu bez poraza i nalaze se na vrhu tablice bodovno poravnati sa Sesvetskim Kraljevcem.