Ekipa HK Vindija na današnjem turniru u Slatini s trenerima Andrijom Barićem i Benjaminom Šokmanom

Hrvači Vindije na međunarodnom turniru u Slatini osvojili sedam medalja

| 2.9.2017. u 17:01h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

U Slatini je u organizaciji domaćeg kluba danas održan turnir za mlađe i starije dječake, te za kadete. Na turniru je nastupilo više do 200 natjecatelja iz tridesetak klubova iz Mađarske, Srbije, Bosne i Hercegovine, te iz Hrvatske, a među njima i članovi varaždinskog Hrvačkog kluba Vindija s desetero natjecatelja, koji su osvojili sedam medalja.

Hrvači Vindije nastupili su pod vodstvom trenera Andrije Barića i Benjamina Šokmana, koji je trener djevojčica. Kod starijih djevojčica Lara Slunjski  je u kategoriji do 42 kilograma osvojila treće mjesto, a u mlađim djevojlicama do 43 kilograma Tea Golubić uzela je zlatnu medalju. Kod mlađih dječaka Chris Benček je u kategoriji do 40 kilograma bio srebrni, Andrija Gužvinec u istoj kategoriji bio brončani, a Leon Petrić je u kategoriji do 49 kilograma ostao bez plasmana, baš kao i Klaudio Kontrec do 59 kilograma.

Kod starijih dječaka David Slunjski je u kategoriji do 47 kiolograma ostao bez plasmana, u kategoriji do 66 kilograma Edi Kelemenić bio je brončani, a u kategoriji do 73 kilograma Ivan Bedeković srebrni. U kadetima do 63 kilograma Jakov Gelić završio je turnir kao brončani.