Ekipa HK vindija koja je u Zagrebu danas ekipno osvojila prvo mjesto na seniorskom PH

Hrvači Vindije ekipno prvi na PH u Zagrebu, pojedinačno dva srebra i četiri bronce

| 4.2.2017. u 15:40h | Objavljeno u Sport

Hrvači Vindije, pod vodstvom trenera Andrije Barića, osvojili su ekipno prvo mjesto na današnjem seniorskom prvenstvu Hrvatske, koje je održano u zagrebačkoj dvorani Pešćenica, u organizaciji Hrvatskog hrvačkog saveza. Vindija je osvojila 24 boda, a drugo Sesvete 22,5 bodova, a treća je bila Petrinja.

Na današnjem prvenstvu nastupilo je 75 hrvača iz petnaestak klubova, a od 10 članova Vindije dva su osvojila naslove viceprvaka Hrvatske, a četvorica su bila brončana. Pojedinačno druga su mjesta osvajali Sandro Frankol u kategoriji do 59 kilograma i Dejan Šokman u kategoriji do 130 kilograma. Mihael Bešenić bio je treći u kategoriji do 59 kilograma, Filip Frankol bio je treći u kategoriji do 66 kilograma, Ivan Ratković uzeo je broncu u kategoriji do 80 kilograma, a Marko Košćević bio je brončani u kategoriji do 130 kilograma.

Jan Siročić izgubio je borbu za treće mjesto u kategoriji do 80 kilograma, baš kao i Benjamin Šokman u kategoriji do 71 kilogram, a Nikola Conar u kategoriji do 98 kilograma. Marko Đigunović je u kategoriji do 66 kilograma ostao bez plasmana