Hrvači Vindije danas ugošćuju Petrinju i bivšeg kapetana Sokola

| 9.10.2016. u 11:47h | Objavljeno u Sport

Nakon dva kola hrvači Vindije imaju polovičan učinak u Premijer ligi. U prvom su kolu na svom terenu pobijedili sastav Sesveta 5:3, a u prošlom su, 2. kolu identičnim rezultatom izgubili u gostima od Sesvetskog Kraljevca. Hrvač Vindije Benjamin Šokman zadovoljan je ulaskom momčadi u novu sezonu.

Dobro smo počeli, a protiv Sesvetskog Kraljevca sreća nas nije pratila. Imali smo odličnu ekipu, ja sam skinuo težinu i borio se u kategoriji do 66 kilograma i iako smo nasuprot sebe imali najvećeg kandidata za naslov prvaka, planirali smo pobjedu ili barem bod, no, ponavljam, sreća nam nije bila naklonjena. Imamo dobru ekipu, atmosfera u svlačionici je jako dobra i s tom ekipom možemo daleko dogurati – naglasio je Benjamin Šokman, kojeg je trener Andrija Barić koristio u kategorijama do 71 i do 66 kilograma. U svoja dva odrađena meča pobjeđivao je tušem (Sesvete) i tehničkim tušem (S. Kraljevac).

Odlično sam se pripremio za novu sezonu, treniram svakodnevno, a rezultati to potvrđuju – kaže Šokman.

Danas u 19 sati u goste u dvoranu u Graberje dolazi momčad Petrinje, za koju od ove sezone hrva bivši kapetan Vindije Tonimir Sokol. Petrinja je u 1. kolu u gostima sa Sesvetskim Kraljevcem izvukla neriješeni rezultat 4:4, a u 2. kolu su u svojoj dvorani bili uvjerljivi protiv Sesveta 7:1.

Očekujem novu pobjedu, jer imamo ekipu koja može svladati svakog suparnika. Nije ni Petrinja loša, u svojim redovima imaju Sokola, Lizatovića, braću Lavrić, ali vjerujem da im možemo bez problema konkurirati – zaključio je Benjamin Šokman.