Član Vindije Chris Benček bio je prvi u kategoriji do 47 kilograma

Hrvači Ludbrega i Vindije nastupili na kvalifikacijama za Božićni turnir

| 21.11.2019. u 19:46h | Objavljeno u Sport

U Zagrebu, u školsko sportskoj dvorani Pešćenica, održan je kvalifikacijski turnir za predstojeći Božićni turnir. Nastupilo je oko 200 mladih hrvača iz 26 klubova u kategoriji starijih dječaka i kadeta. Pravo sudjelovanja na Božićnom turniru, koji je na rasporedu 14. prosinca u Zagrebu, izborila su trojica prvoplasiranih u svakoj kategoriji kod kadeta i pet prvoplasiranih kod starijih dječaka.

Na kvalifikacijskom turniru sudjelovali su i članovi dva kluba s područja Županije, Ludbrega i Vindije. Kod mlađih dječaka član Vindije Chris Benček bio je prvi u kategoriji do 47 kilograma, dok je drugo mjesto u toj konkurenciji zauzeo Ludbrežanin Florijan Varović.

Član Vindije Ivano Liber bio je bez plasmana u kategoriji do 42 kilograma, a njegov klupski kolega Andrija Gužvinec bio je sedmi u kategoriji do 59 kilograma, dok su u istoj kategoriji Lovro Belić i Vigo Moslavac okončali bez plasmana.

David Panić je u kategoriji do 66 kilograma ostao bez plasmana, Borna Bosilj bio je peti, a Noa Toplak sedmi u kategoriji do 73 kilograma. Vindija je ekipno zauzela 6. mjesto, dok je Ludbreg bio 13., u konkurenciji 26 klubova i 90 hrvača.

U konkurenciji 95 kadeta iz 25 klubova nastupio je i tri hrvača Vindije. Leon Petrić, bio je treći u kategoriji do 60 kilograma, a na istom je mjestu natjecanje okončao i Ivan Sambolec u kategoriji do 92 kilograma, dok je Klaudio Kontrec ostao bez plasmana u kategoriji do 71 kilogram. Vindiji je ekipno pripalo 11. mjesto.