Član HK Vindija Leon Petrić je u kategoriji do 47 kilograma osvoji prvo mjesto s tri borbe pobijeđene tušem Foto: hk vindija

Hrvač Vindije Leon Petrić zlatni na turniru u Rumunjskoj

| 4.6.2017. u 18:05h | Objavljeno u Sport

Od 1. do 3. lipnja  u rumunjskom gradu Timisoara održan je međunarodni turnir za dječake, na kojem je nastupila ekipa varaždinskog Hrvačkog kluba Vindija sa četiri natjecatelja. Turnir je okupio 150 natjecatelja iz devet zemalja ( Srbija, Mađarska, Grčka, Moldova, Bosna i Hercegovina, Češka, Ukrajina, Rumunjska i Hrvatska).

Od članova HK Vindija Leon Petrić je u kategoriji do 47 kilograma osvoji prvo mjesto s tri borbe pobijeđene tušem, Ivan Bedeković je do 73 kg osvojio treće mjesto, Cris Benček do 35 kg  izgubio borbu za treće mjesto, a Ivica Florijanić je u kategoriji do 66kg ostao bez plasmana.

Hrvači Vindije su nastupili i  na međunarodnom turniru „Sljemensko podneblje“ u Bistri, koji je okupio sedamdesetak hrvača iz Hrvatske i Slovenije. Od članova Vindije drugo je mjesto osvojio Edi Kelemenić u kategoriji do 58 kilograma, a treća su mjesta osvajali Andro Šantek do 44kg, Blago Spajić do 54kg i David Slunjski do 47 kg.