Hervis trgovina se otvara u centru Lumini uz prigodne cijene, kao i iznenađenja

vv | 14.6.2021. u 16:13h | Objavljeno u Sport

17. lipnja od 7 ujutro otvorenje prve Hervis trgovine u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske - akcijske cijene i brojna iznenađenja

Od bicikla, te opreme za trčanje i, fitness pa sve do opreme za outdoor avanturu i skijašku sezonu - Hervis nudi sve to i još više od toga za sportaše, kao i rekreativce te one koji kreću u sportske avanture.

U to će se uvjeriti svi oni koji budu 17. lipnja došli na otvorenje Hervis trgovine u Lumini centru ili će je posijetiti kasnije. 

Od 17. do 20. lipnja na zapadnoj strani parkinga centra Lumini bit će postavljen HERVIS šator s posebnom ponudom većih artikala poput bicikala, daske za SUP, stola za stolni tenis.... 

Možete sudjelovati i u velikoj Hervis nagradnoj igri sa 16 iznimnih nagrada. 

Za to treba ispuniti nagradni kupon u Hervisovom letku na zadnjoj stranici, odgovorite točno na jednostavno pitanje, donesite ispuunjeni kupon  na dan otvorenja i ubacite u jednu od dvije kutije koje će se nalaziti u trgovini i šatoru Hervis u centru Lumini. Nagradna igra traje od 17. do 19. lipnja a čak 16 sretnih dobitnika će osvojiti po jednu vrijednu nagradu. Izvlačenje dobitnika provest će se putem izvlačenja nagradnih kupona u trgovini Hervis Varaždin 20.06.2021 u 10.00 sati.

1200x1200_hervis_varazdin_nagradna_igra.jpg