Rade Herceg razočaran je sadašnjim stanjem u klubi i rezultatima momčadi

Herceg: U klubu je najlošija situacija od kada sam u njemu, a tu sam 27 godina

| 25.10.2015. u 09:37h | Objavljeno u Sport

Trener Varaždina Rade Herceg nije skrivao razočaranje s jučerašnjim devetim uzastopnim porazom svoje momčadi i stanjem u klubu.

- Mislim da je ova momčad limitirana i da jednostavno više ne može. Izgleda da su ponovno svi digli ruke od kluba, a igrači od srpnja nisu dobili ni jednu lipu. Ponavljam, ponudio sam ostavku prije četiri tjedna koja nije prihvaćena, a morat ću sutra još jednom porazgovarati s odgovornima u klubu, jer očito da se nešto mora dogoditi, a ne događa se ništa. - rekao je Herceg.

Istaknuo je da je prepušten sam sam sebi i svojim igračima.

- Razočaran sam ja, igrači i navijači. Mislio sam da će biti bolje, a u ljeto, kada sam pristao biti trener prve momčadi, imao sam obećanja da će biti bolje, da će se klub posložiti i dovesti pojačanja. Desetak ovih igrača vodio sam u županijskoj ligi, a bivšem treneru Mumleku predložio sam samo trojicu igrača da mogu uči u kadar, a meni su njih petorica nositelji igre, jer druge igrače nemam. Ovo je najlošija situacija od kada sam u klubu, a ovdje sam već 27 godina  - rekao je Herceg nakon poraza od Podravine.