HEP Superliga: STK Starr u 5. kolu domaćin Splićanima u Brezničkom Humu Foto: STK Starr

HEP Superliga: STK Starr u 5. kolu domaćin Splićanima u Brezničkom Humu

Varaždinske vijesti | 1.11.2019. u 20:49h | Objavljeno u Sport

Dvostruki državni prvaci u stolnom tenisu u subotu će u dvorani škole u Brezničkom Humu ugostiti stolnotenisače Splita u 5. kolu HEP Superlige. Bit će to sedmi uzastopni susret što ga igrači STK Starr igraju u protekla dva tjedna.

Podsjećamo, u nastupu u europskoj Ligi prvaka, nakon gostovanja i poraza od Sportinga u Lisabonu, u srijedu su u Varaždinu u uzvratnom susretu Lige ugostili trofejnu ekipu Borussije Düsseldorf od koje su poraženi rezultatom 3:0, kao i tjedan ranije u Njemačkoj. U međuvremenu su pobijedili ekipe Libertas Marinkolora, Dugog Sela i Slavonskog Broda u domaćem natjecanju.

Nakon brojnih dosadašnjih susreta u dvoranama u Varaždinu, Svetom Martinu na Muri i Sračincu, susret protiv Splićana prvi će put biti upriličen u dvorani u Brezničkom Humu. Utakmici će prisustvovati kineski trener Huang Yiping koji je u dogovoru s Vladom Narodne Republike Kine poslan u Varaždin s ciljem pomoći u stručnom radu s mladima i djecom. Riječ je o još jednoj aktivnosti promocije stolnog tenisa među mladima u sklopu Regionalnoga stolnoteniskog centra, ali i u sklopu obilježavanja blagdana Svetog Martina biskupa i Dana općine Breznički Hum.

Početak susreta između Varaždinaca i Splićana je u subotu 2. studenoga u 15 sati, uz besplatan ulaz za posjetitelje.

stk_starr_HEP_superliga.jpg