GRK Varaždin 1930 sa Zametom, Vidovec s Buzetom

| 9.1.2016. u 15:35h | Objavljeno u Sport

U prostorijama Hrvatskog rukometnog saveza određeni su parovi osmine finala hrvatskog Kupa, čime su svoje suparnike doznali igrači GRK Varaždina 1930 i momčadi Vidovca. Dabrovi, trenutačno vodeći sastav Premijer lige, nakon 17. odigranih kola, u osmini finala Kupa igrat će u dvorani na Dravi s riječkim Premijer ligašem Zametom.

Momčad Vidovca, vodeći sastav Druge rukometne lige Sjever nakon devet odigranih kola, dočekat će u svojoj dvorani u Vidovcu premijerligaški sastav Buzeta. U osmini finala, koje je na rasporedu 16. ožujka, na rasporedu je samo jedna utakmica, dakle nema uzvratnog susreta.

Momčad GRK Varaždina 1930 priprema se za nastavak Premijer lige, 6. veljače, a s lakšim treninzima počeo je i Ante Tokić, kojeg, zbog teže ozljede lijeve ruke, nije bilo u sastavu tijekom prvog dijela prvenstva. Do početka nastavka prvenstva momčad GRK Varaždina 1930 odigrat će i tri pripremna susreta u dvorani na Dravi.

Prvi će biti 19. siječnja u 18 sati protiv Vidovca, 23. siječnja od 17 sati suparnik će biti mađarski prvoligaš Csurgo, a 26. siječnja odigrat će pripremni susret sa slovenskim prvolgašem Ormožom.