GRK Varaždin 1930 danas očekuje kup susret sa Zametom

| 16.3.2016. u 09:20h | Objavljeno u Sport

GRK Varaždin 1930, vodeći sastav na tablici Premijer lige. danas će u dvorani na Dravi, u sklopu osmine finala hrvatskoga kupa, dočekati momčad Zameta iz Rijeke.
– U jednoj je utakmici sve moguće i mogu se dogoditi iznenađenja, ali mi nećemo dozvoliti da do toga dođe, već ćemo pobijediti. Zamet je najkompaktnija ekipa u ligi, njihova pozicija na tablici govori sve, igraju jako dobro, opasan su suparnik i pobjeda, u koju vjerujemo, sigurno neće biti laka – naglašava trener GRK Varaždina 1930 Vladimir Vujović.

Za današnju utakmicu, koja će početi u 17 sati, na raspolaganju bi mu trebao biti cijeli igrački kadar.
Tokić je u subotu u Poreču odigrao cijelu utakmicu, nije se upisao među strijelce, ali moramo ga vratiti jer će doći utakmice u kojima će nam njegov doprinos biti iznimno bitan. I Marčec, koji je do sada imao problema s ozljedom gležnja, bio je u subotu na parketu te odigrao obranu i napad bez greške. Bila je to jedna od njegovih najzrelijih utakmica – rekao je Vujović.

Prvenstveni susret protiv Ivanića, koji je na rasporedu ovaj vikend, zbog zauzetosti dvorane na Dravi momčad GRK Varaždina 1930 odigrat će 30. ožujka.