Grebengradski streličari organizirali još jedan uspješan turnir "Vitez Grebengradski" Foto: Grad Novi Marof

Grebengradski streličari organizirali još jedan uspješan turnir "Vitez Grebengradski"

Varaždinske vijesti | 23.6.2020. u 09:05h | Objavljeno u Sport

U organizaciji Streličarskog kluba "Grebengradski streličari", u nedjelju, 21. lipnja, na terenima NK Novog Marofa održan je streličarski turnir Vitez Grebengradski.

- Uz provedene sve propisane epidemiološke mjere Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, na turniru je nastupilo 75 natjecatelja iz 20 klubova iz cijele Hrvatske - kažu organizatori.

I ovoga su puta Grebengradski streličari bili ne samo dobri organizatori, već i uspješni natjecatelji. U stilu zakrivljenog luka u seniorskoj konkurenciji 4. je mjesto osvojio Lovro Černi, a u kadetskoj konkurenciji Adam Gradišćak bio je drugi, Tin Krizmanić treći, a Emanuel Ipša četvrti. Među seniorima, u kategoriji dugi luk 3. je mjesto zauzeo Davor Pejnović Đora. Za Grebengradske streličare nastupili su i Leo Žugec, Patrik Štefan i Ivan Černi.

Uz nazočnost predsjednika Hrvatskog streličarskog saveza Darka Uidla, turnir je otvorio gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač.

- Iznimno mi je drago što su naši Grebengradski streličari jedan od najuzornijih klubova za organizaciju streličarskih turnira u Hrvatskoj. Svima nam je, naravno, žao što ove godine nismo bili u mogućnosti proslaviti Dan grada Novog Marofa na uobičajeni način, uz niz programa u sklopu Antunova v Marofu, ali neka ovaj turnir bude podsjetnik na blagdan sv. Antuna Padovanskog. Svima želim mnogo sportskog uspjeha i pozivam natjecatelje da ostanu odgovorni tijekom cijelog turnira – rekao je Jenkač.