KK Grafičar

Grafičar kvalifikacije počinje u Kaštelama, a završava u Vukovaru

| 7.3.2017. u 20:04h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

S obzirom da su u svih pet A2 liga odigrane utakmice posljednjih kola, poznati su i suparnici košarkaima ludbreškog Grafičara u kvalifikacijama za ulazak u Premijer ligu, najviši kvalitativni rang hrvatske klupske košarke od naredne sezone.

S obzirom da se u 1. i 10. kolu kvalifikacija sastaju momčadi koje su međusobno igrale ove sezone u A2 ligi (Podravac - Grafičar), pa se bodovi prenose iz njihovih međusobnih susreta, kvalifikacije počinju 2. kolom, 11. ožujka, kada će Ludbrežani biti gosti Ribole Kaštela.

U 3. kolu 18. ožujka Grafičar će biti domaćin Belišću, u 4. kolu 25. ožujka bit će gosti Rudeša, 1. travnja u sklopu 5. kola igrat će kod kuće protiv Pule 1981, a 8. travnja, u 6. kolu, Ludbrežani putuju u Zadar gdje će igrati protiv momčadi Jazbine Arbanasi.

U Ludbregu će 13. travnja u sklopu 7. kola gostovati Šanac Karlovac, 22. travnja Grafičar će u okviru 8. kola ugostiti VERN, a u 9. kolu Grafičar će 29. travnja biti domaćin Borovu.

U 11. kolu 3. svibnja u Ludbreg dolazi Ribola Kaštela, u 12. kolu 6. svibnja Grafičar dolazi Belišću, 10. svibnja Grafičar će ugostiti Rudeš, 13. svibnja odlazi u Pulu, 20. svibnja Grafičar će biti domaćin sastavu Jazbine Arbanasi, a 27. svibnja ludbreška će momčad u goste karlovačkom sastavu.

U 17. kolu 3. lipnja Grafičar će biti gost zagrebačkog VERN-a, a u 18. posljednjem kolu kvalifikacija 10. lipnja Grafičar će putovati u Vukovar na susret s Borovom.