Grafičar je slavio protiv Bjelovara u posljednjem jesenskom kolu Druge ML Sjever Foto: Martin Novosel

Grafičar je slavio protiv Bjelovara u posljednjem jesenskom kolu Druge ML Sjever

| 20.12.2021. u 09:39h | Objavljeno u Sport

Odigrano je 11. kolo Druge muške lige Sjever, posljednje jesensko kolo i posljednje u ovoj godini. Samo je jedan domaći predstavnik odigrao susret, ludbreški Grafičar, koji je na domaćem terenu dočekao momčad Bjelovara i slavio s 83:75.

Utakmica je bila izjednačena, a domaćini su je prelomili u posljednjoj četvrtini. Nakon tri četvrtine, Grafičar je vodio s minimalnih 60:59, a zadnju četvrtinu su dobili s 23:16. Ante Božić bio je najbolji strijelac ludbreške momčadi s 26 koševa, Mario Novak je ubacio 20, a Andro Svaty je postigao 16 koševa za Grafičar, dok je najbolji strijelac u redovima Bjelovara bio Bruno Vrinjanin koji je s 32 koša ujedno bio i najbolji strijelac utakmice.

U ovom kolu Vindija je bez borbe upisala pobjedu 20:0 protiv Koprivnice,koja je odustala od natjecanja, dok je jesenski prvak Ivančica bila slobodna.

I dalje je vodeća Ivančica s devet pobjeda i jednim porazom, Grafičar je četvrtoplasirani sa sedam pobjeda i tri poraza, dok je Vindija peta sa sedam pobjeda i dva poraza.

Sljedeće, 12. kolo, na rasporedu je nakon zimske stanke 15. siječnja 2022. godine, kada će Ivančica gostovati kod Petra Zrinskog, Vindija kod Virke, a Grafičar će ugostiti Radnika.