VIDEO: Stand up komičari ponovo nasmijavali goste kafića Time Out

| 18.11.2015. u 20:35h | Objavljeno u Društvo

Stand up komičari ponovo su nasmijavali goste kafića Time Out u varaždinskoj Areni. Nakon Vlatka, Aleksa i Tomislava nastupali su Goran Vugrinec, Domagoj Pintarić i Zvonimir Mintas.

Gorana Vugrinca i njegov show „eGOCentrik“ mogli smo gledati ovo ljeto u sklopu lepoglavskog Jailhouse festivala. U subotu je imao i ulogu moderatora, a publiku je osvojio objašnjenjima zašto se u reklamama za WC proizvode uvijek pojavljuju čudovišta, zašto žene emotikonima maltretiraju muškarce, svojim odnosom i oponašanjem golubova te uvodom u umjetnost stand-up komedije.

„Onelineri“

Inače, govori se da postoji mit da je Goran kao mali upao u kotao s Red Bullom i sada ga zaustaviti mogu samo određeni zakoni fizike.

Zvonimir Mintas imao je takozvane „onelinere“, kratke šale, u njegovom slučaju utemeljene na igri riječi, na koje se posjetitelj ili nasmije ako ih shvati ili ostane zbunjen. U potonjem slučaju Tihomir kaže: „Ova fora je kao auti u horror filmovima, jednostavno ne pali.“ Pobacao je iz rukava tako fore od pušenja trave, ispijanja pive i vožnje u autoškoli do šopinga.

„Hodajući živac“

Domagoj Pintarić najavljen je kao „hodajući živac“ i tu je titulu i opravdao. Ljut je na Top-shop reklame, vremenske prognostičare koji nikad ne objasne što znači ciklona i anticiklona, voditelje sportskih vijesti koji, koje god mjesto da osvoje hrvatski sportaši, dodaju pridjev „fenomenalno“, na primjer, fenomenalno 57. mjesto, od 60, a tri su ispala. Razočaran brojnim vezama sa ženama, shvatio je da bi bilo najbolje biti u vezi s robotom. Domagoj je nastupio umjesto prethodno najavljenog Tihomira Paravine.

Inače, riječ je o stand up comedy showu u izvedbi članova Studija Smijeha iz Zagreba, koji se održava u tri termina, a posljednji nastup bit će 12. prosinca, kada će posjetitelje kafića nasmijavati Tin Sedlar, Saša Turković i Marina Orsag.

 

Video sadržaj