Nedeljanec je u susretu protiv Sloge osvojio prvi bod

Golovima Medveda Varteksu derbi kola, teški porazi Jalžabeta i Plitvice

| 28.8.2016. u 19:37h | Objavljeno u Sport

U derbiju 2. kola Međužupanijske nogometne lige Čakovec - Varaždin danas je momčad Varteksa na istoimenom stadionu pobijedila sastav Nedelišća 2:1, golovima Tomislava Medveda u 41. I 63. minuti nadmetanja. Varteks je na ovom susretu s klupe vodio trener Denis Vidaček, budući da je klub u četvrtak raskinuo suradnju s dosadašnjim trenerom Krunoslavom Belim.

Nedeljanec je na svom terenu osvojio prvi bod u ovoj ligi, odigravši sa čakovečkom Slogom 1:1, a gol za domaće postigao je Marko Kovačić u 31. minuti nadmetanja. Jalžabet je na svom terenu pretrpio težak 5:1 poraz od Poleta iz Svetog Martina na Muri. Već nakon 34 minute gosti su imali prednost od 3:0, a na odmor se otišlo s rezultatom 3:1 za goste, pri čemu je gol za Jalžabet postigao Roko Horvatić u 45. minuti.

Plitvica iz Gojanca je izgubila u Pušćinama od istoimenog domaćina 5:0, poluvrijeme 2:0.

Podsjetimo jučer je momčad Podravine u susjedskom derbiju pobijedila Zadrugar u Hrastovskom rezultatom 3:0, a identičnim je rezultatom Sloboda na svom terenu u Slakovcu pobijedila Novi Marof.

Sedam su golova vidjeli gledatelji u Donjem Kućanu, gdje je domaći Zelengaj imao vodstvo protiv Rudara iz Murskog Središća od 4:0, ali završilo je 4:3. Hat-trick postigao je Valentino Mlakar, a jedan je gol pridodao Goran Vugrinec.