Golman Dabrova Tin Herceg na popisu i novog izbornika kadetske reprezentacije za turnir u Mađarskoj

Varaždinske vijesti/HRS | 8.3.2022. u 12:51h | Objavljeno u Sport

Poput seniorske i juniorske reprezentacije, u tzv. EHF tjednu okuplja se i muška kadetska reprezentacija. Novi izbornik Krešo Ivanković pozvao je na ovo okupljanje 19 igrača, među kojima je i golman GRK Varaždina 1930 Tin Herceg, objavio je portal HRS-a.

Riječ je o reprezentaciji koja je nedavno na Mediteranskom prvenstvu u Ankari osvojila brončanu medalju. Oni će se okupiti u Zagrebu 14. ožujka 2022. godine u 11.00 sati i nakon antigen testiranja produžiti do Ivanić Grada gdje će trenirati do 17. ožujka.

Nakon toga, odlaze u Mađarsku na turnir u Balatonboglaru na kojemu uz Hrvatsku i Mađarsku još sudjeluju Slovenija i Portugal. Prvi dan Hrvatska igra s domaćinom u 18.00 sati.

Dan poslije, 18. ožujka u 16.00 sati čeka je susret sa Slovenijom, a posljednjeg dana, 19.ožujka u 11.00 sati susret s Portugalom.

Podsjećamo, ova reprezentacija ovog ljeta ima nastup na Europskom prvenstvu u Crnoj Gori od 04. – 14. kolovoza. Ždrijeb skupina već je napravljen prije 15-tak dana i za Hrvatsku izgleda dosta dobro. Tu su još Portugal, Italija i Crna Gora, objavio je portal HRS-a.