Dominik Glavina i Luka Bonačić na današnjem susretu s novinarima u klubu Foto: Dražen Novosel

Glavina: Gorici ćemo pokušati vratiti za poraz na domaćem terenu

| 21.11.2019. u 11:43h | Objavljeno u Sport

U sklopu 16. kola HT Prve lige momčad Varaždina u subotu očekuje gostovanje u Velikoj Gorici, gdje će igrati protiv momčadi Gorice, šestoplasirane na tablici s 22 osvojena boda, dok su Varaždinci posljedni s 11 osvojenih bodova.

- Tijekom ove stanke zbog obveza prema reprezentacijama nismo imali na raspolaganju šest igrača, ali nećemo kukati, koga nema bez njega se mora i može. Skrenuo sam pozornost prema ostatku momčadi, koju trebam pohvaliti za dosadašnji rad. Trude se, žele, hoće i napravili smo određeni pomak prema naprijed. Prijateljska utakmica u Zalaegerszegu s novim prvoligašem ZTE-om pokazala je da možemo, da igrači u nogama nose više vrijednosti nego što dosadašnji rezultati u prvenstvu to pokazuju - rekao je trener momčadi Varaždina Luka Bonačić.

Susret u Velikoj Gorici počet će u subotu u 15 sati.

- Trebamo pokušati ispraviti kiks kojeg smo imali, jer smo u četiri kola planirali šest bodova, a ostvarili smo samo četiri i prekosutra je prilika da pokušamo ispraviti propust na domaćem terenu. Liga 10 je izbacila svoju kvalitetu, Gorica se distancirala od posljednje četiri momčadi na tablici, pokazali su da imaju kvalitetu više, ali u nogometu je sve moguće. Kako god je Gorica kvalitetna nama je ta utakmica prilika da pokušamo vratiti nešto što smo kod kuće propustili - napomenuo je Bonačić.

Zbog žutih kartona u momčadi neće biti Prce, Lisakovicha neće biti u sastavu zbog smrtnog slučaja u obitelji, a Đuraseka zbog ozljede. Među onima koji će konkurirati za sastav je prednji vezni igrač Dominik Glavina.

- Stanku u prvenstvu iskoristili smo da se još bolje uigramo i pripremimo za ono što nas očekuje u nastavku prvenstva. Gorica je kvalitetna momčad, ali i mi smo spremni, želimo odigrati kvalitetnu utakmicu i pokušati se vratiti s bodovima u Varaždinu. Prilika je da im pokušamo uzvratiti za poraz koji su nam nanijeli na našem terenu - rekao je Glavina.