Nikola Jelić prošle je godine sa Sašom Tomićem sudio finale UEFA futsal Lige prvaka u Almatyju

Futsal sudac Nikola Jelić i ove godine na završnici Lige prvaka

| 9.10.2020. u 11:27h | Objavljeno u Sport

Međunarodni futsal sudac Nikola Jelić iz Ribić Brega je među 8 sudaca koji će dijeliti pravdu na završnom turniru UEFA Futsal Lige prvaka za sezonu 2019/2020, a koji će se od danas do nedjelje igrati u Barceloni. Veliko je to priznanje ne samo za hrvatski futsal već i za sudačku organizaciju.

Nikoli Jeliću ovo je drugi put da kao sudac sudjeluje na završnom turniru. Prošle sezone Saša Tomić i Nikola Jelić sudili su finale u Almatyju, gdje je portugalski Sporting protiv domaćeg Kairata osvojio naslov europskog prvaka.Uz Jelića i ove je godine od hrvatskih sudaca na završnici Liga prvaka Saša Tomić.

U prvom polufinalnom dvoboju koje je na rasporedu danas u 16 sati sastat će se ElPozo Murcia i Tyumen, dok će se u 21 sat igrati drugi polufinalni dvoboj između Barcelone i KPRF-a, a na kojem će Nikola Jelić biti treći sudac. Uz hrvatski sudački dvojac u Barceloni su i fustal suci Čeh Ondrej Černy, Bugar Borislav Kolev, Portugalac Fernandes Coelho, te talijanski dvojac Angelo Galante i Nicola Manzione.