Luis Figo izvlačio je kuglice i određivao sudionike četiriju skupina najelitnijeg razreda ovogodišnje Lige nacija Foto: screenshot Nova TV

Francuska, Portugal i Švedska suparnici Hrvatske u Ligi nacija, Dalić: Nije moglo bolje

| 3.3.2020. u 18:45h | Objavljeno u Sport

Hrvatska će u predstojećoj Ligi nacija igrati protiv reprezentacija Francuske, Portugala i Švedske, odlučeno je to danas ždrijebom koji je održan u Amsterdamu. Utakmice će se igrati u rujnu, listopadu i studenom,a skupine je izvlačenjem određivao nekadašnji portugalski igrač Luis Figo.

- Dobili smo najjaču skupinu, igrat ćemo sa svjetskim prvacima, europskim prvakom, nije moglo bolje. Imat ćemo jake utakmice, bit će atraktivno, dobro i imat ćemo što gledati. Znali smo da nas čekaju teški suparnici, tko gd da je dopao svako je iznimno jak. Ova Liga nacija ima svoju svhru, natjecanje je jako važno, prvo izdanje za nas nije bilo dobro, jer smo u njega upli prerano, sada će biti jako dobra priprema za ono što nas očekuje. Dopadaju nas samo jaki a to je ono što ja želim. Atraktivni suparnici, bit će puni stadionu, dobar test - komentirao je izvlačenje skupina Lige nacija hrvatski izbornik Zlatko Dalić.

Hoće li Dalić biti na klupi za Ligu nacija?

- Čeka nas turnir u Kataru  nakon toga Europsko prvenstvo, a onda ćemo vidjeti što i kako dalje. Idemo korak po korak. Ovo je jako važno za Hrvatsku, opet  smo u vrhu, atraktivni, svi nas žele gledati i kroz te utakmice samo dobijamo još više na snazi - odgovorio je Dalić.

Voljni ste voditi Hrvatsku u Ligu nacija?

- Zašto ne, ali vidjet ćemo što će vrijeme donijeti - zaključio je Dalić.