FOTO: Završnom čarolijom cheerleadersice Brava oprostile se od najuspješnije godine

| 21.1.2020. u 15:52h | Objavljeno u Sport

Varaždinske cheerleadersice su završnom priredbom, kao poklon svima koji su cijelu godinu pratili i podržavali klub zaključile 2019. godinu. Prepuna dvorana Srednje strukovne škole u Varaždinu odjekivala je plesom, pjesmom i veseljem prisutnih roditelja, prijatelja i sponzora.

Sve varaždinske cheerleadersice mogle su pokazati svoje koreografije koje su marljivo uvježbavale cijelu godinu. Priredbu je otvorila jedna od najmlađih članica kluba Vida Magdalenić s pjesmom “Porcija mažnje”. Nastup svjetskih prvakinja iz Orlanda doživio je ovacije kao i nastup djevojaka koje su se kvalificirale za Svjetsko prvenstvo u Orlandu 2020.

Poseban gost priredbe bio je “Klaun Krik”, pravim imenom Aleksandar Đikić, Varaždinac koji je jedan od najboljih žonglera i klaunova u Hrvatskoj.

- Svake godine priredba Cheerleading kluba “Bravo” nije samo zabavnog već je i humanitarnog karaktera. Ove godine, donacijama prisutnih prijatelja kluba “Bravo” kupili smo 130 kilograma hrane za Udrugu “Spas” i tako pomogli  zbrinjavanju preko 400 pasa koji čekaju svoje nove vlasnike. Prošla godina bila je najuspješnija do sada ali klub ima još ambicioznije planove za budućnost. Ove godine plan nam je postati državnim prvakinjama i kvalificirati se na Europsko prvenstvo 2021. koje će se održati u Grčkoj. U klubu je svake godine sve više djevojčica ali još ima mjesta za sve one koje žele marljivo trenirati, osvajati medalje, družiti se, putovati i stvarati prijateljstva za cijeli život. Glumice Meryl Streep i Cameron Diaz bile su cheerleadersice i možda su im baš osobine koje cheerleading razvija, a to su skladan tjelesni razvoj, upornost i leadership pomogle u karijeri da postanu to što su danas - rekla je osnivačica i voditeljica Cheerleading kluba “Bravo” Dunja Ščapec, prof. ment.

Galerija slika