Zadrugar je preokrenuo rezultat protiv Beretinca u drugom poluvremenu, na kraju slavio 4:2 Foto: Martin Novosel

FOTO: Zadrugar slavio protiv vodećeg Beretinca, Čevo preuzeo vrh

| 14.4.2019. u 20:45h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

U današnjem 18. kolu Druge ŽNL, odigrao se derbi susret između Zadrugara i vodećeg Beretinca u kojem je Zadrugar na domaćem terenu u Hrastovskom slavio sa 4:2. Beretinec je nakon prvog poluvremena vodio s 2:1, golovima Ivana Baneca i Matka Žganeca, dok je gol za Zadrugar zabio Dario Kolak, ali u drugom poluvremenu Zadrugar je zabio tri gola zaredom, Karlo Kolak dva gola i Mario Kranjec jednog, te uzeo pobjedu.

S obzirom da je Beretinec izgubio svoju utakmicu, Čevo je na gostovanju kod Trnja slavilo s 3:1 golovima Leonarda Krampeka (22. i 66. min) i Ilije Galea (73. min), dok je počasni gol bio djelo domaćeg Nenada Mraza (77. min), te preuzeo vodeće mjesto s dva boda prednosti ispred jesenskog prvaka Mladosti (S).

U ostalim susretima, Novakovec je kod kuće izgubio 2:0 od Dinama 01, Radnički je s 3:2 bio bolji od Dinama (B), Mladost (Vž) je odigrala 1:1 s Mladošću (Š), a Mladost (S) je bila bolja od Mladosti (VT) s 1:0, dok je u jedinoj subotnjoj utakmici Rudar 47 bio bolji od Lepoglave s 1:0.