FOTO Zadrugar bez pobjede na domaćem terenu, Polet (T) slavio protiv Slobode (Vž)

| 5.9.2021. u 20:27h | Objavljeno u Sport

U današnja tri susreta 2. kola Prve ŽNL, samo je Polet (T) na domaćem terenu imao uspješni susret protiv Slobode (Vž) te je slavio s 2:0.

Karlo Gredelj zabio je za vodstvo 1:0 u 50. minuti, dok je Kristijan Janušić pogotkom u 55. minuti zabio za konačnih 2:0.

Zadrugar na domaćem terenu nije uspio uzeti bodove protiv varaždinske Mladosti te je upisao poraz od 2:1. Moris Kuhta je u 5. minuti utakmice donio Mladosti vodstvo od 1:0, u 52. je iz kaznenog udarca izjednačio za Zadrugar Bojan Vručina, dok je Dorijan Hrman u 81. minuti donio varaždinskoj momčadi tri boda i slavlje u Hrastovskom.

Čevo i Drava- Ajax su odigrali remi 3:3 u kojem je gostujuća momčad ispustila pobjedu i prednost od 3:0, dok se domaćin spasio od naizgled sigurnog poraza. Marko Hajec zabio je prva dva gola za gostujuću momčad u 7. i 32. minuti susreta, dok je na 3:0 prednost povisio Denis Vuković u 51. minuti iz kaznenog udarca. Ilija Gale je za domaćina smanjio rezultat na 3:1 pogotkom u 55. minuti susreta, dok je Leonardo Krampek s golovima u 58. i 67. minuti donio domaćinu vrijedan bod.

U jučerašnjim susretima, domaćini su imali puno više uspjeha, a najuvjerljiviju pobjedu ostvario je Obreš koji je na domaćem terenu svladao Mladost (S) s 8:0. Strijelci za domaćina su bili Nikola Šobak koji je zabio hat-trick pogotcima u 25., 39. i 70. minuti susreta, Dino Kresinger je zabio dva gola u 4. i 8. minuti susreta, isto toliko je zabio i Luka Vesenjak u 13. i 26. minuti, dok je jedini preostali gol zabio Vinicus Bonfati u 73. minuti susreta.

U preostalim susretima, Plitvica (S) je na domaćem terenu svladala Slobodu (T) s 3:0, Mladost (M) je bila bolja od Beretinca sa 4:0, dok su Novi Marof i Polet (C) odigrali izjednačeno 1:1.