FOTO Visoka pobjeda Dinama (B) na domaćem terenu, Mario Nikolić spasitelj Radničkog Foto: Martin Novosel

FOTO Visoka pobjeda Dinama (B) na domaćem terenu, Mario Nikolić spasitelj Radničkog

| 26.9.2021. u 20:14h | Objavljeno u Sport

U današnjim susretima 5. kola Druge ŽNL, najvišu pobjedu dana i to na gostujućem terenu ostvarila je Mladost (Š) koja je gostovala kod Dinama 01 i slavila 4:0.

Golove za Mladost (Š) su zabili Ivan Bobek u 11. minuti, Tomica Srpak u 27. minuti, Ivan Modrić (AG) u 68. minuti, dok je Nikola Sajko zabio gol u 78. minuti susreta.

Najvišu domaću pobjedu dana ostvarila je momčad Dinama (B) koja je također slavila sa 4:0. Matija Cmuk je bio dvostruki strijelac u 8. i 25 minuti susreta, dok su po jedan gol zabili Boro Možanić u 17. minuti te Bojan Herceg u 68. minuti susreta. 

U Petrijancu se odigrao susret s najviše golova, čak osam, po četiri gola su zabile obje momčadi, domaći Orač i gostujući Radnički u 4:4 remi. Orač je ispustio dva boda, dok je Radnički spasio jedan, s obzirom da je Orač vodio čak 4:1 u jednom trenutku. Golove za domaćina su zabili Denis Šincek u 5. minuti iz kaznenog udarca, Marin Miko u 36. minuti, Marin Šincek u 44. minuti te Matija Telebar u 73. minuti susreta, dok su golove za gostujuću momčad zabili Goran Jagić u 41., 80. i 87. minuti te zasigurno heroj utakmice za Radnički, Mario Nikolić koji je zabio izjednačujući gol za 4:4 u sudačkoj nadoknadi susreta (90+3).

U preostala dva susreta, Lepoglava i Podravac Kitro su remizirali 1:1, dok je Mladost (VT) pobijedila Novu Ves s 2:1.