FOTO Vindi završila sezonu u Prvoj ženskoj ligi s naslovom i bez ijednog poraza Foto: Martin Novosel

FOTO Vindi završila sezonu u Prvoj ženskoj ligi s naslovom i bez ijednog poraza

VV | 26.2.2023. u 22:29h | Objavljeno u Sport

Ženski košarkaški klub Vindi je večeras u sportskoj dvorani Graberje igrala posljednji susret u Prvoj ligi za žene skupini A ove sezone pobijedivši gostujući Brod sa 84:42 i osvojila je naslov prvakinja s omjerom od 14 pobjede bez ijednog poraza, a već idućeg tjedna ekipu ŽKK Vindi očekuje nastup u kvalifikacijama za žensku Premijer ligu.

- U trenutku osvajanja Prve hrvatske lige, moramo zahvaliti svim djevojčicama i djevojkama koje su bile dio kluba, neke kao igračice, a neke kasnije i kao trenerice. Zahvaljujemo se i sadašnjim trenerima mlađih kategorija Ladislavu Majdaku, Tiboru Vukoviću, Tomislavu Prekupcu te treneru seniorki Marku Škerbiću, članovima uprave koji svaki na svoj način daje dio sebe u klub, ali posebno moramo naglasiti jednog čovjeka, Zlatko Knolmajera, prvenstveno prijatelja sporta i pedagoga koji je odgojio generacije mladih, koji ne samo da je osnovao klub prije 28 godina, nego je osnovao i košarkaški savez Varaždina - javljaju iz ŽKK Vindi nakon ovog uspjeha kluba.

Igračica Petra Žanić je primila posebno priznanje kluba zbog svojih s kojima je izborila mjesto u hrvatskoj juniorskoj reprezentaciji. Također, klub je nakon susreta najavio da će od iduće sezone nositi novo ime, s obzirom da Vindija više neće biti glavni sponzor kluba pa će klub od iduće godine nositi novo ime Econet Varaždin, a večeras je s direktorom tvrtke Econet iz Gornjeg Kućana, Dejanom Korentom potpisan sponzorski ugovor.

Označeno u