FOTO: Veliki odaziv i odlična atmosfera obilježili su "Lovrečevo Mladost kup 2020." Foto: Grad Varaždinske Toplice

FOTO: Veliki odaziv i odlična atmosfera obilježili su "Lovrečevo Mladost kup 2020."

Varaždinske vijesti | 3.8.2020. u 09:21h | Objavljeno u Sport

Uz brojne natjecatelje i navijače, a pod pokroviteljstvom Grada Varaždinskih Toplica, ovog je vikenda, 1. i 2. kolovoza, održan nogometni turnir za djecu "Lovrečevo Mladost kup 2020".

Riječ je o prvom izdanju ovog kupa u organizaciji Nogometnog kluba „Mladost” Varaždinske Toplice, a okupio je 20-ak ekipa koje su se natjecale u kategorijama U-9, U-11, U-13 i U-15. Sportski je vikend obilježila odlična atmosfera, mnogo mališana, ali i roditelja koji su glasnim navijanjem s tribina bodrili mlade nogometaše.

Odličnom atmosferom i velikim odazivom zadovoljan je bio predsjednik NK Mladosti Dubravko Vuk.

- Imali smo zaista odličan odaziv s obzirom na to da nam je ovo prvo izdanje turnira. To će nam zasigurno biti poticaj za iduća izdanja u narednim godina. Imamo podršku djece i roditelja, dobili smo pozitivne povratne informacije i to nam daje vjetar u leđa da ne stanemo. Uvidjeli smo u kojim se segmentima možemo poboljšati, na tome ćemo poraditi i ustrajati kako bi ovaj naš kup postao tradicija te prepoznatljiva sportska manifestacija u gradu Varaždinskim Toplicama – istaknuo je predsjednik Vuk te dodao:

- Sve što radimo, radimo za naš podmladak, za naše klince kako bi ih vratili na igrališta te potaknuli na bavljenje fizičkom aktivnošću.

Sportska manifestacija organizirana je pod okriljem Županijskog nogometnog saveza Varaždin te u suradnji sa Stožerom civilne zaštite koji je nakon kontrole provođenja propisanih epidemioloških mjera pohvalio odličnu organizaciju.

Kod uzrasta U-9 prvo mjesto osvojili su NA Lumeni 2012, drugo NK Klenovnik, a treće NK Podravina. U kategoriji U-11 najbolji je bio NC Vidovec, zatim slijedi NK Podravina te NC Varaždinske Toplice. Kod selekcije U-13 prvo je mjesto osvojio NK Novi Marof, drugo NK Sračinec, a treće NC Varaždinske Toplice, dok je kod selekcije U-15 prvi bio Fotex Junajted, druga NK Sloboda Varaždin, a treći NC Varaždinske Toplice.

lovrecevo_mladost_kup_2020_1.JPG

lovrecevo_mladost_kup_2020_2.JPG

lovrecevo_mladost_kup_2020_3.JPG

lovrecevo_mladost_kup_2020_4.JPG

lovrecevo_mladost_kup_2020_5.JPG

lovrecevo_mladost_kup_2020_6.JPG

lovrecevo_mladost_kup_2020_7.jpg

lovrecevo_mladost_kup_2020_8.jpg

lovrecevo_mladost_kup_2020_9.jpg