FOTO Varaždinski prvoligaš ima nove kućice za rezervne igrače po najvišim UEFA-inim standardima

| 26.1.2024. u 16:08h | Objavljeno u Sport

Zimsku stanku varaždinski nogometni prvoligaš odlučio je iskoristi za podizanje standarda i uvjeta te unapređenje infrastrukture na svom, Gradskom stadionu.

Iz vlastitih sredstava uredili su nove klupe za pričuvne igrače i to po najvišim UEFA-inim standardima. Svaka klupa ima po 20 sjedećih mjesta, što znači da se ubuduće na Gardskom stadionu u Varaždinu barem što se klupa za pričuvne igrale tiče može igrati i finale UEFA Lige prvaka.

U razgovoru s direktorom kluba Tonijem Dalićem doznajemo da je zahvat financiran iz vlastitih sredstava, a vrijednost investicije je oko 130 tisuća eura.

Dosadašnje klupe za pričuvne igrače klub je preselio na teren s umjetnom travom.

Kako nas je izvijestio direktor Dalić na Gradskom stadionu u tijeku je i izgradnja novog pomoćnog terena s umjetnom travom, dimenzija 60 puta 40 metara, za treninge najmlađih uzrasta, te manjeg futsal terena, a sve se financira iz klupskog proračuna.

U tijeku je i postavljanje novih zaštitnih mreža, koje će odjeljivati terene, a isto tako treba napomenuti da je postavljena i nova ograda prema Zagrebačkoj ulici, što je također financirano iz proračuna kluba.

U skoroj budućnosti na prostoru nekadašnje trgovine na križanju Zagrebačke ulice i Gospodarske ulice niknut će i nove prostorije klupske akademije popraćene sa svlačionicom.

Galerija slika