Matija Kolarić počeo je današnji susret umjesto požutjelog Đuraseka Foto: Krešimir Đurić

FOTO Varaždin nakon vodstva od 2:0 osvojio bod protiv Gorice, opet presudio Lovrić

| 4.3.2020. u 18:51h | Objavljeno u Sport

U 90. minuti susreta, točnije u četvrtoj, posljednjoj minuti sudačke nadoknade vremena u kaznenom prostoru Varaždina pao je Mudrinski, navodno je dobio udarac rukom u glavu od jednog igrača Varaždina, a sudac Batinić  je pokazao na bijelu točku s koje je siguran bio Lovrić, koji je pucao po sredini gola za konačnih 2.2.

U 84. sa 16 metara pucao je Ndiaye, ali je pucao po sredini gola.

Pet minuta kasnije Ognjen Mudrinski pucao je preko gola. U 84. opasno je prijetio Ndiaye, no pucao je po sredini gola.

U 66. minuti opomenut je Joex Suk.

U 65. minuti nakon ubačaja s desne strane od Suka, loptu je pred golom dočekao Lovrić koji je glavom pogodio lijevu stranu gola nemoćnog Nevistića za smanjenje vodstva varaždina na 2:1.

U 59. minuti i druga izmjena kod gostiju, umjesto Dvornekovića u igru je ušao Špikić.

U 58. minuti nakon kontranapada Kolarić je pucao s oko 25metara točno u Kahlinu.

Gorica je krenula prema golu Varaždina s namjerom da postigne gol, Varaždin ih lovi na kontre.

Počelo je drugo poluvrijeme i to sa samo jednom izmjenom i to kod gostiju umjesto Hamada u igri je Maslowski.

Kraj prvog dijela, Varaždin odlazi na odmor vodstvom od 2:0.

U 42. minuti nova sjajna akcija Varaždina, po lijevoj strani lopta je došla do Mamića, koji je ubacio lopzu pred gol gdje je u skoku u trku bio Posavec i pucao glavom zamalo iznad gola. Opet pljesak s tribina.

U 40. minuti sjajna akcija Varaždina, koju je završio Posavec s oko 10 metara, udarcem po zemlji u lijevu stranu gola ali je Kahlina obranio.

U 37. minuti opomenut je Petar Mamić.

U 34. minuti GOOOOOOOL za Varaždin i vodstvo od 2:0. strijelac je bio Leon Benko na dodavanje Teklića. benko je u kaznenom prostoru primio loptu od Teklića s lijeve strane, oslobodio se pratne i loptu po zemlji poslao pored lijeve vratnice u gol nemoćnog Kahline.

U 31. minuti GOOOOOOOOL za Varaždin. Obrana Gorice dodavala je međusobno loptu pred svojim kaznenim prostorom, a Čanađija je s oko 16 metara loptu vratio prema golu gdje je izmakla kontroli vratara Kahline i završila u mreži.

U 19. minuti iz slobodnog udarca s oko 25 metara lijevo iskosa pucao je Drožđek, ali točno u Kahlinu.

U 9. minuti dobra akcija Varaždina, potegno je po lijevoj strani loptu Drožđek, ubacio po zemlji pred gol, gdje je natrčao Posavec i pucao, ali pogodio igrača Gorice, od kojeg se lopta odbila u korner.

U 8.  minuti velika prilika za Gricu nakon prekratko dodane lopte Mamića vrataru Nevistić. Prvo je desno iskosa pucao Ndyae ai je Nevistzić obranio i odbio loptu na koju je natrčao Lovrić i pucao, ali je ponvno vratar Varaždina obranio

Već u 2. minuti opomena Kolariću zbg prekršaja nad Čanađijom na sredini terena.

Uoči utakmice u Varaždinu završio je susret u Puli gdje je Istra 1961 pobijedila Osijek 1.0.

U 16.59 sati počeo je susret Varaždina i Gorice, vrlo važna utamica za domači sastav. Trener Samir Toplak zbog žutih je kartona bio primoran u odnosu na sastav koji je počeosusret u Koprivnici umjesto požutjelog Đuraseka u momčad staviti Kolarić.

vz_gorica.jpg

Označeno u