Start Vinka Petkovića na kapetana Dinama Arijana Ademija u 16. minuti nakon kojeg je sudac Župan pokazao na bijelu točku za goste Foto: Krešimir Đurić

FOTO: Varaždin izgubio od Dinama 3:1 u susretu 27. kola HT Prve lige

| 6.6.2020. u 22:56h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Treći ovosezonski susret Varaždina i Dinama završio je pobjedom gostiju 3:1.

Druga minuta sudačke nadoknade vremena i treći gol za Dinamo a strijelac je bio Antonio Marin. Varaždin - Dinamo 1:3.

Igrat će se tri minute sudačke nadoknade vremena.

U 89.minuti umjesto Oršića u igru je ušao Antonio Marin.

U 88. minuti opomenut je Sandro Kulenović.

GOOOOOOL. Varaždin je smanjio vodstvo Dinama na 1:2, golom Obregona, koji je u 80. minuti primio loptu na oko 23 metra od gola Dinama, oslobodio se pratnje i snažnim udarcem po zemlji pogodio lijevi donji kut nemoćnog Livakovića.

U 79. minuti iz slobodnog udarca s oko 30 metara pucao je Drožđek točno u ruke Livakovića.

U 77. minuti nakon dobre akcije Varaždina i lopte spuštene od Obregona sa oko 20 metara pucao je Senić, ali je obrana Dinama blokirala loptu koja je bez poteškoća završila u rukama Livakovića.

U 74. minuti kod Varaždina mjesto Djoua u igri je Matej Senić.

U 71. minuti nakon kornera Drožđeka s lijeve strane pred golom Dinama lopta je zamalo preletjela iznad Novoseleca, da ju je zahvatio bio bi sigurno gol.

U 66. minuti dvije izmjene kod Dinama umjesto Brune Petkovića u igri je Sandro Kulenović, a umjesto Nikole More u teren je ušao Marko Đira.

U 61.minuti opomenut je Joško Gvardiol.

U 54.minuti velika prilika za Dinamo. Nakon akcije po lijevoj strani lopta je po zemlji na oko 15 metara došla do Leovca koji je pucao po zemlji, ali pored lijeve vratnice gola Nevistića.

Na početku drugog dijela čak tri izmjene kod Varaždina.. Umjesto Denisa Glavine u igri je Tonio Teklić, umjesto Leona Benka ušao je Jorge Obregon, a umjesto Vinka Petkovića na terenu je Mehdikhani. Kod Dinama nema promjena u odnosu na sastav koji je počeo utakmicu.

Kraj prvog dijela na odmor se odlazi vodstvom dinama od 2:0.

U završnici prvog dijela Djou je pred golom Varaždina izgubio loptu od Gojaka koji je izađao pred nevistiđa, ali je vratar Varaždina spasio svoju momčad od novog pogotka.

Još minuta sudačke nadoknade vremena.

U 41. minuti opomenut je Bruno Petković zbog prekršaja nad Glavinom na sredini terena.

U 36. minuti nakon ubalaja s lijeve strane u kazneni prostor Varaždinaca glavom je pucao Gvardiol ali je sjajno obranio Nevistić.

U 34. minuti Drožđek iz slobodnog udarca s oko 18 metara lievo iskosa šalje loptu pod gredu gola gostiju, ali je Livaković paradom loptu skrenuo u korner. Pred golom Dinama srušen je Đurasek.

U 32. minuti opomenut je Domagoj Drožđek.

U 16. minuti kazneni udarac za Dinamo nakon što je Vinko Petković srušio Ademija u lijevoj strani kaznenog prostora. Siguran s bijele točke bio je Bruno Petković koji je u 18 minuti povisio vodstvo gostiju na 2:0.

U 13 minuti Dinamo je poveo golom Arijana Ademija koji je izbjegao zaleđe i s lijeve strane ušao u kazneni prostor te izašao sam pred vratara Nevistića, kojeg je svladao udarcem po zemlji, kroz noge, za vodstvo gostiju od 1:0.

U 8. minuti akcija gostiju i udarac Kadziroa s oko 13 metara po zemlji koji je otišao pored lijeve vratnice gola varaždina.

Već u 55 sekundi udarac Đuraseka nakon odbijene lopte Dinamove obrane s oko 16 metara zamalo iznad grede gola gostiju.

Varaždin je susret počeo u sastavu:Nevistić, Mamić, Drožđek, Benko, Đurasek,Rodin, Novoselec,Stolnik, Petković,Djou,Glavina, a Dinamo: Livaković,Moharami, Ademi, Gojak, Petković,Leovac,Moro, Gvardiol,Dilaver,Kadzior i Oršić. Sudac je Ivan Župan iz Bjelovara. Dinamo u žutim dresovima, a Varaždin je u plavim majicama.

Bez gledatelja na Gradskom stadionu u Varaždinu u 21 sat i 4 minute počeo je susret 27. kola HT Prve lige između fenjeraša i lidera prvenstva, momčadi Varaždina i Dinama. Treći je to ovosezonski susret ove dvije momčadi, prvi pod vodstvom trenera Samira Toplaka i Igora Jovičevića, koji debitira na klupi Dinama.