FOTO Varaždin i Slaven Belupo i drugi put ove sezone odigrali bez pobjednika Foto: Krešimir Đurić

FOTO Varaždin i Slaven Belupo i drugi put ove sezone odigrali bez pobjednika

| 9.11.2019. u 19:17h | Objavljeno u Sport

Kraj utakmice završilo je bez golova, iako su obje momčadi imali prilike za postizanje pogotka.

Igrat će se 3 minute sudačke nadoknade vremena.

U 90.minuti opomenut je Bogojević.

U 88. minuti kod gostiju umjesto Lulića u igru je ušao  Delić.

U 87. minuti na dodavanje Lisakovicha na pet metara je na loptu natrčao Đurasek i loptu poslao preko grede gola Slaven belupa.

U 85. minuti nakon pogreške Djoua, lopta je u pet metara došla za Bogojevića koji ju je uspio poslati preko gola Nevistića, velika sreća za Varaždin.

U 84. minuti opomenut je Nikola Tkalčić.

U 82. minuti Lisakovic je s lijeve strane ubacio loptu pred gol gostiju za Benka, ali je vratar Slaven Belupa nogom odbio loptu

U 80. minuti opomena Ivanu Miličeviću.

U 76.minuti druga izmjena kod gostiju umjesto Bačelić Grgića u igru je ušao Jajalo.

U 75. minuti na dodavanje lisakovicha Đurasek je pucao s desne strane u kaznenom prostou pored gola.

U 69. minuti i treća izmjena kod Varaždina umjesto Glavine u igru je ušao Lisakovich.

U 68. minuti nakon izmjene lopte s Benkom Glavina je došao sam pred gol Ježine, te loptu po zemlji poslao pored lijeve vratnice gola.

U 64. minuti opomenut je Franjo Prce zbog prekršaja nad Krstanovićem.

U 61. minuti Stolnik je na 16 metara loptu glavom spustio za Krstanovića koji je loptu tukao po zemlji, ali je završila u korneru pored lijeve vratnice gola Varaždina.

U 58. minuti prva izmjena kod gostiju, umjesto Ejupija u igru je ušao Lima,

U 57. minuti Miličević je s lijeve strane ubacio loptu Đurasek puco glavom ali je vratar Ježina loptu skrenuo u korner.

Varaždin je bolje ušao u nastavak susreta.

Trener Varaždina Luka Bonačić je na početku drugog dijela napravio dvije izmjene, u svlačionici su ostali Posvaec i Roca, a u igru su ušli Mehdikhani i Đurasek.

Nakon minute sudačke nadoknade vremena završilo je prvo poluvrijeme, bez golova. Gosti su imali više loptu u nogama, ali opasnije situacije imao je domaćin. gledatelji su zvižducima ispratili suca u svlačionicu.

U 44. minuti na dodavanje Krstanovića u sjajnoj je prilici bio Bačelić Grgić njego udarac Nevistić obranio. U nastavku akcije pucao je Puclin je netko od igračaVaraždina padom i tijelom blokirao loptu.

U 42. minuti udarac iz daljine okušao je Bačelić Grgić točno u ruke Nevistića.

U 35. minuti nakon akcije Varaždina po desnoj strani i ubačaja Benka u kazneni prostor Glavina je pred golom, na pet metara od gola, zahvatio loptu i poslao točno u ruke Ježine.

U 34. minuti opomenut je Ivan Roca.

U 32. minuti stopostotna prilika za Varaždin i najveća prigoda do sada na susretu. Nakon dodane lopte od Roce, Tkalčić izašao sam pred vratara Ježine, ali je otišao u lijevu stranu kaznenog prostora i u padu loptu poslao prema golu koju je Ježina uhvatio.

U 29. minuti Krstanović nakon ubačaja s desne strane s pet metara loptu glavom šalje preko gola. Nakon udarca Krstanović koji je bio u duelu sa Stolnikom protestira kod suca tražeći prekršaj jer je navodno bio vučen za dres prilikom skoka.

U 26. minuti akcija gostiju po desnoj strani udarac Ejupija s desne strane u kaznenom prostoru, ali je Nevistić loptu tučenu po zemlji sigurno hvata.

U 19. minuti već šesti korner za goste, koji i dalje imaju terensku inicijativu, ali bez opasnih situacija za gol Nevistića.

U 11. minuti nakon ubačaja s desne strane glavom je pokušao Krstanović, lopta je otišla visoko preko gola Nevistića.

U 9.minuti opomena za Boži Mikuliću zbog prekršana nad Ivanom Posavcem na sredini terena Slaven Belupa.

U 7. minuti Bogojević je s desne strane pucao prema golu, treći korner za goste, koji na otvaranju susreta imaju više loptu u nogama.

Trener Varaždina Luka Bonačić nije mogao računati na ozljeđene Adžića, Turčina i Bajandouha, a zbog bolesti nema Kolarića. Varaždin je utakmicu počo u sastavu: Nevistić, Tkalčić, Stolnik, Roca, Prce, Miličević, Senić, Glavina, Posavec, Djou,Benko.

Slaven Belupo krenuo je u sastavu: Ježina, Božić, Goda, Ejupi, Bačelić Grgić, Paracki, Puclin, Lulić, Mikulić, Bogojević i Krstanović.

Kao posljednja utakmica današnjeg programa u 17 sati i 28 minuta na Gradskom stadionu u Varaždinu pred 1 112 gledatelja počeo je susret 15. kola HT Prve lige između Varaždina i Slaven Belupa. Bodovi iz ovog derbija začelja potrebni su i varaždinskom i koprivničkom sastavu. Sudac utakmice je Marko Matoc iz Zaprešića.