FOTO Varaždin i drugi puta ove sezone odigrao neriješeno s Osijekom Foto: Krešimir Đurić

FOTO Varaždin i drugi puta ove sezone odigrao neriješeno s Osijekom

| 30.11.2019. u 16:48h | Objavljeno u Sport

Kraj susreta Varaždin je i drugi puta ove sezone odigrao neriješeno s Osijekom,koji je poveo golom Marića u 37. minuti, a izjednačio je Glavica u 77. minuti, nakon pet minuta provedenih na terenu.

Tri minute sudačke nadoknade vremena.

U 90. minuti Majstorović glavom puca pored gola. Osijek pritišće, Varaždin pokušava iz kontranapada.

U 86. minuti brza akcija Varaždina. Benko i Posavec izmjenili su loptu na sredini, Posavec se spustio po desnoj strani pred gol gostiju i ubacio u kazneni prostor gdje se našao Benko, snažno pucao i loptu poslao preko gola gostiju.

U 86. minuti Osijek ide po drugi gol, radi pritisak na gol Nevistića.

U 81. minuti greška igrača Osijeka koji su na sredini terena predali loptu Posavcu, a ovaj je po desnoj strani krenuo prema golu i pucao po zemlji, ali nedovoljno jako za vratara Ivušića.

U 79.minuti dvije izmjene kod Osijeka, igru su napustili Lopa i Šorša, a ušli su Pilj i Silva,

GOOOOOL Varaždin je u 77. minuti izjednačio na 1:1 golom Dejana Glavice. Korner s desne strane izveo je Posavec, lopta je kod bijele točke došla na glavu za Benka, koji je lopu glavom proslijedio na drugu stativu, gdje ju je dočekao Glavica i iz neposredne blizine udarcem po zemlji pogodio prvi kut gola Ivušića.

U 72. minuti izmjena kod Varaždina, Glavica je ušao u igru umjesto Glavine.

U 70. minuti rva izmjena kod Osijeka, umjesto Mancea u igru je ušao Ndockyt.

U 68. minuti nakon kornera Osijeka s desne strane mance je bio sam pred golom osijeka, pucao glavom ali srećom preslabo za Nevistića.

U 61. minuti akcija Varaždina preko Kolarića, koji j srušen na oko 25 metara od gola gostiju, pri čemu je Lopa požutio. Slobodan udarac izveo je Benko koji je loptom u glavu pred golom Osijeka pogodio Škorića.

U 57. minuti i druga izmjena kod Varaždina, umjesto Roce u igru je ušao Težak.

U 57. minuti nakon duge akcije osijeka Bočkaj je pucao s lijeve strane, ali je Nevistić obranio.

U 54. minuti zaustavljena je igra zbog ozljede Roce.

U 51. minuti opomenut je Mance zbog prekršaja na Stolniku.

Počelo je drugo poluvrijeme, izmjena kod Varaždina, umjesto Mehdikhanija u igru je ušao Kolarić. Gosti nisu mijenjali u odnosu na početak susreta.

Kraj prvog dijela Osijek vodi 1:0. Varaždin ne igra loše, ali Osijek je došao u vodstvo golom nakon kontranapada.

U 44. minutu gužva u kaznenom prostoru gostiju, Glavina loptu po zemlji šalje pored gola.

U 43. minuti nakon ubačaja Bočkaja s lijeve strane lopta je na pet metara od gola došla do mancea, koji je pucao glavom, ali pored gola.

U 41.minuti nakon greške Varaždina lopta je u kaznenom prostoru došla do Mancea, koji je pucao s desetak metara, ali točno u Nevistića.

U 37. minuti Osijek je došao u vodstvo. Loptu je nakon brze akcije gostiju u lijevoj strani kaznenog prostora Varaždina primio Lopa i pred golom asistirao za Marića kojem nije bilo teško iz blizine poslati loptu u mrežu.

U 36. minuti lopta je ubačena na lijevu stranu napada u kazneni orostor za marića, koji je otišao previše lijevo ali je ipak pucao po golu no nevistić je obranio njegovu loptu.

U 25. minuti nakon akcije Osijeka po desnoj strani loptu je prema golu uputio Mance, ali je vratar Nevistić obranio njegov udarac, nakon čega je obrana Varaždina loptu izbacila u korner.

Nakon dva početna udarca momčadi Osijeka Varaždin je počeo igrati na dijelu terena koji pripada gostima i to na način da lopta ide prema Posavcu na desnoj strani napada Varaždina, a koji onda loptu ubacuje u kazneni prostor Osijeka.

U 6. minuti s oko 20 metara pucao je Bočkaj, lopta je išla u desnu stranu gola Nevistića, ali je vratar Varaždina obranio njegov udarac.

U 4. minuti nakon ubačaja s desne strane pred golom je pucao glavom Šutalo, ali je Nevistić obranio.

Varaždin je susret počeo u sastavu: Nevistić, Tkalčić, Stolnik,  Adžić,Prce,Glavina, Roca, Ddjou, Posavec,Mehdikhani i Benko. Osijek je počeo susret u sastavu: Ivušić, Kleinheisler, Majstorović, Mance, Lopa, Bočkaj, Šorša, Žaper, Škorić,Marić i Šutalo.

Na Gradskom stadionu u Varaždinu u 15 sati pred 1270 gledatelja, počeo je susret 17. kola HT Prve lige između Varaždina i Osijeka. Susret je od velike važnosti za varaždinsku momčad, koja je posljednja na tablici i bodovi iz ovog susreta su od velikog značaja.