Ženska seniorska reprezentacija Foto: Martin Novosel

FOTO: U Areni Varaždin održan prvi trening hrvatske ženske odbojkaške reprezentacije

| 15.5.2019. u 15:40h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Hrvatska ženska seniorska reprezentacija u ponedjeljak, 13. svibnja, stigla u Varaždin i krenula s pripremama za CEV European Golden League, koja se igra od 25. svibnja do 15. lipnja.

Na prozivku i jučerašnji prvi trening su se odazvali Nikolina Božičević, Rene Sain, Karla Klarić, Ema Strunjak, Lucija Mlinar, Nika Stanović, Vedrana Jakšetić, Lea Deak, Katarina Luketić i Lara Štimac, što nije kompletni sastav seniorske ženske reprezentacije te još fale izbornik, Talijan Daniele Santarelli i Samanta Fabris koji se zajedno s ekipom Imocom Coneglianom ove subote bore za naslov Lige prvaka, Beta Dumančić, koja igra finale njemačkog prvenstva, dok će se krajem tjedna reprezentaciji priključiti još i Božana Butigan, Sanja Gamma i Ivana Prokopić.

U subotu se očekuje i dolazak muške seniorske reprezentacije, a obje reprezentacije pripremat će se u Varaždinu te će igrati sve domaće utakmice u Areni Varaždin, koja će ujedno biti i baza hrvatske reprezentacije za Final four CEV European Golden League.