FOTO Sloboda (Vž) slavila protiv imenjaka iz Tužnog, Polet (T) ponovno prvi na tablici Foto: Martin Novosel

FOTO Sloboda (Vž) slavila protiv imenjaka iz Tužnog, Polet (T) ponovno prvi na tablici

| 7.11.2021. u 16:46h | Objavljeno u Sport

U današnjim susretima 11. kola Prve ŽNL, varaždinska Sloboda je na domaćem terenu ugostila imenjaka iz Tužnog i ostvarila sigurnu 5:2 pobjedu.

Nakon prvih 45 minuta, varaždinski sastav je vodio sa 4:0. Pogotke za domaću momčad su postigli redom Marko Murselović u 13. minuti iz kaznenog udarca, Zlatko Vrbek u 19. i 35. minuti te Murselović još jednom u 41. minuti također iz kaznenog udarca. U drugom poluvremenu je gost imao više inicijative i zabio dva gola, jedan u 70. i drugi u 73. minuti susreta, a strijelci su bili Dominik Biškup i Dino Poplatnik, dok je Matko Pejić za domaćine zabio peti gol u 88. minuti susreta za konačnih 5:2.

Polet (T) je uvjerljivom 6:0 pobjedom kod varaždinske Mladosti, vratio prvu poziciju na tablici. Čak četiri gola zabio je Renato Sakač u slavlju Poleta (T) zabivši pogotke u 4., 37., 42. i 64. minuti susreta, dok su preostala dva gola zabili Nikola Horvat u 50. i Karlo Gredelj u 87. minuti susreta. 

U preostalim susretima, Zadrugar je zabio "petardu" u 5:0 slavlju protiv Beretinca, Mladost (S) je isto tako "petardom" slavila s 5:1 protiv Čeva, dok je Polet (C) sa 4:2 bio bolji od Drave-Ajaxa na gostovanju.