FOTO Sloboda (T) u šest minuta sa 1:1 skočila na 4:1, Zelengaj uvjerljiv kod Drave-Ajaxa Foto: Martin Novosel

FOTO Sloboda (T) u šest minuta sa 1:1 skočila na 4:1, Zelengaj uvjerljiv kod Drave-Ajaxa

| 1.10.2023. u 19:12h | Objavljeno u Sport

Današnjim susretima je kompletirano 7. kolo Prve ŽNL, a najuzbudljiviji susret odigran je u Varaždinskim Toplicama gdje je Sloboda (T) slavila sa 4:3 protiv domaće Drave-Ajax.

Gosti su poveli golom Leona Slunjskog u 33. minuti, domaćin je izjednačio golom Nine Leša u 48. minuti, a gosti su nakon toga pobjegli domaćinu na prednost od 4:1 pogotcima Branislava Slunjskog u 50. i 56. minuti te Dominika Biškupa u 53. minuti susreta. Domaćin je uspio doći nadomak izjednačenju pogotcima Igora Habuzina (AG) u 63. minuti te Nenada Hanca u 75. minuti susreta. Sloboda (T) je utakmicu završila sa igračem manje, Marko Vincek je isključen u 74. minuti nakon što je napravio prekršaj na igraču u izglednoj prilici za postizanje gola, zaradio je izravni crveni karton.

Zelengaj je na gostovanju kod Drave-Ajaxa slavio sa 4:0. U susretu koji je bio rezultatski jednosmjeran, gosti su poveli pogotkom Vilima Horvata u 12. minuti, na 2:0 je povisio Ivan Miljković u 52. minuti, na 3:0 je rezultat povisio Marin Grđan u 75. minuti, dok je konačnih 4:0 postavio Leon Šaško.

Zadrugar je gostovao kod Čeva i slavio sa 2:0, a isti rezultat se dogodio na susretu između Beretinca i Mladosti (S) u Beretincu gdje su također slavili gosti. U utakmici, Čeva i Zadrugara, Sebastian Huzjak je zabio za 1:0 prednost gostiju u 47. minuti, na 2:0 je povisio Dario Struški, dok su strijelci za slavlje Mladosti (S) bili David Ananias de Oliveira u 20. minuti i Luan Santos Oliveira Bispo u 49. minuti.

Jedini susret u kojem je slavio domaćin dogodio se u Varaždinu gdje je Mladost (Vž) slavila sa minimalnih 1:0 protiv Trnja, a gol odluke pao je u 75. minute, strijelac je bio Luka Ligenza.